Kakva je to zabava!

Bieberu susjedi tri puta zvali policiju – u jednoj noći!

Justin Bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.11.2013.
u 08:30

Nakon trećeg poziva mora da je susjed bio strašno iživciran te je prijavio Biebera zbog ometanja mira.

Kanadskog pop-pjevača i svjetsku zvijezdu Justina Biebera njegovi susjedi u Los Angelesu baš i ne vole jer su mu čak tri puta u jednoj večeri pozvali policiju, piše Mirror

Bieber je u svojoj luksuznoj kući priredio zabavu na kojoj je bilo stotinjak gostiju, a prvi put susjedi su zbog buke pozvali policiju malo poslije ponoći. Policajci su došli do kuće i kazali nekome da se stišaju, ali to očito nitko nije doživio ozbiljno pa su susjedi morali zvati plavce i drugi i treći put. 

Nakon trećeg poziva mora da je susjed bio strašno iživciran te je prijavio Biebera zbog ometanja mira. Vjerojatno je to bila neka stvarno luda zabava!

>>Bieber traži oprost jer je oskvrnuo argentinsku zastavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije