šarmirao j.lo

Bio je prvi suprug latino dive, a poslije potpuno nestao iz javnog života. Sjećate li ga se?

Foto: Instagram/Profimedia
1/14
28.02.2021.
u 23:00

Nakon rastave Noa se pojavio u nekoliko filmova, a radio je i kao producent. Namjeravao je objaviti i knjigu o svom braku s Lopez, no pjevačica ga je 2006. godine tužila i spriječila ga da otkrije detalje njihove veze.

Glumac Ojani Noa prije 24 godine oženio je najpoželjniju ženu današnjice - Jennifer Lopez, a sada živi daleko od očiju javnosti. 

Kubanac Noa see već dugo nije oglasio po pitanju bivše supruge, a na društvenim mrežama često se hvali isklesanim tijelom te posljednje vrijeme više radi kao model nego kao glumac. Noa je konobario za restoran Glorije Estefan kada je upoznao 1996. godine J.Lo i šarmirao je. Ubrzo su zapoečli vezu te nakon nekoliko mjeseci stali pred oltar 22. veljače 1997. godine. Već godinu kasnije brak im je propao. 

"Nikada se nisam vjenčala u crkvi. U braku sam bila triput. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 mjeseci, pa njih ne moram ni brojiti", nedavno je rekla latino diva. 

Nakon rastave Noa se pojavio u nekoliko filmova, a radio je i kao producent. Namjeravao je objaviti i knjigu o svom braku s Lopez, no pjevačica ga je 2006. godine tužila i spriječila ga da otkrije detalje njihove veze. 

Foto: profimedia

Nakon Noe Lopez se udala za plesača Chrisa Judda u rujnu 2001. godine, no i njihov brak je proprao ssamo godinu kasnije. Za sljedećeg dečka, glumca Bena Afflecka, zaručila se u studenom 2002. godine, ali s njim se nikad nije vjenčala. Godine 2004. udala se za pjevača Marca Anthonyja, s kojim je dobila blizance, a njihov brak potrajao je čak do 2012. godine.

Foto: REUTERS

J.Lo danas je u sretnoj vezi sa sportašom Alexom Rodriguezom, s kojim planira pred oltar čim popuste mjere zbog pandemije koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije