OTKAZ

Bitorajac izbačen iz Coca Cola Music Starsa

03.05.2004.
u 00:00

Rene će možda voditi još tri emisije jer su već snimljene

Rene Bitorajac više neće biti voditelj reality showa "Coca Cola Music Stars" koji se prikazuje na HTV-u. Ta iznenadna odluka nije donesena zato što je njegov rad nekvalitetan, nego očito je riječ o narušenu imidžu zbog fizičkoga obračuna s radnikom na parkiralištu polovinom travnja.

- Ipak riječ je o javnoj televiziji. Uz dužno poštovanje prema Reneu, koji je posao odlično obavio, nedopustivo je da bude na ekranu. Mislim da prema svima trebaju biti jednaki kriteriji. Zašto kriterij koji je vrijedio za Sinišu Cmrka ne bi vrijedio i za Bitorajca - rekao nam je Siniša Svilan, urednik Zabavnog programa HTV-a, napominjući da Coca Cola pregovara s potencijalnim Reneovim zamjenama, a HTV je predložio novinara Vjerana Mišurca. No, partneri se još nisu dogovorili o tome hoćemo li Renea vidjeti ili nećemo u sljedećoj emisiji. Sandro Baričević, direktor službe za odnose s javnošću u Coca Coli, kaže da će Rene biti još u tri emisije jer su već snimljene, a Siniša Svilan i Božo Sušec kažu da ga nećemo više gledati. Nesporazum Svilan objašnjava kako je tehničko pitanje hoće li biti još jedna ili ni jedna emisija s Reneom te da je važno stajalište HTV-a da ne želi Bitorajca.

Božo Sušec, urednik zabavno-sportskog programa, također kaže da danas očekuju odluku o Reneovoj zamjeni. A Rene je na sve to odgovorio:

- Nemam komentara.

I dok su HTV i Coca Cola odlučili svoj imidž zaštititi od bilo kakvog povezivanja s nasiljem, u Continental filmu nisu se odrekli Renea.

U sinkroniziranom animiranom filmu Walta Disneya "Pobuna na farmi" Rene je posudio svoj glas, no unatoč incidentu nisu ga presnimili. Cijela će se priča, smatraju, do prikazivanja, za oko dva mjeseca, stišati. Bitnom razlikom između showa i animiranog filma smatraju to što se u filmu Rene ne pojavljuje, nego se samo čuje njegov glas.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije