Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anita dujić broadfoot

Bivša manekenka dva tjedna nakon drugog poroda oduševila pratitelje izgledom: 'Kao da nisi rodila'

Foto: Instagram
1/15
26.04.2023.
u 22:15

Anita Dujić Broadfoot svoje drugo dijete rodila je prije dva tjedna, a sada je mnoge iznenadila svojom odličnom linijom nakon poroda.

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot (38) prije dva tjedna rodila je drugo dijete, djevojčicu koju je nazvala Ella Skye, a sada je na svojem profilu na Instagramu podijelila preslatku fotografiju novorođene bebe.

- Dva tjedna čiste magije. Nema riječi koje mogu opisati sreću i zahvalnost koje osjećam -  napisala je, a prije toga je objavila i svoje nove fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Anita je tako mnoge iznenadila svojom odličnom linijom nakon poroda. "Kao da nisi nedavno rodila", "Izgledaš kao i uvijek", pisali su joj iznenađeni pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Inače, Anita je od 2020. godine u braku sa Škotom Duncanom Broadfootom, s kojim ima i četverogodišnju kćer Lili.  Par je bračne zavjete izmijenio u Škotskoj. 

- Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon tih  vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita nakon vjenčanja uz fotografiju sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2.

Vijest o novoj prinovi par je otkrio na Instagramu u studenom prošle godine i to fotografijama na kojima se vidi Anitin trudnički trbuh.

- Sve ovisi o kutu - napisala je u opisu seta fotografija na kojima pozira u bijeloj majici i crnoj mini suknji. Ovisno o kutu snimanja na jednoj fotografiji trudnički trbuh uopće se ne vidi, dok se na drugoj i trećoj poprilično ističe. Da će ponovno postati majka Anita je obznanila uz fotografije koje su nastale u jednom luksuznom resortu u Abu Dhabiju u kojem je odmarala.

VIDEO Miša Grof opet napada Pišek: 'Nije se pojavila na groblju niti jednom od Vidojevog sprovoda'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar marela
marela
07:52 27.04.2023.

Nisam manekenka,ali i ja sam nakon 2 tjedna bila na svojoj pocetnoj tezini. Recept: paziti koliko i sto jedete u trudnoci

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:51 26.04.2023.

Ona je pazila za svo vrijeme trudnoće da dobije onoliko grama koliko mora. Nije dobila 15 kilograma.

Avatar lola lola
lola lola
01:59 27.04.2023.

Nekoc su zene bile ponosne da su postale majke a danas su nemajke I srame se. Mislim osobno bas me briga tko hoce ili nece biti majka ali ovo pretvaranje mi je vrhunac neukusa. I jos im dijete mora pasati uz inventar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije