pad ljepotice

Bivša misica bila je oličenje ljepote, a sada je u najzloglasnijem zatvoru: Prijeti joj 20 godina

profimedia
22.04.2023.
u 11:45

Mlada "Miss Derby", kada je imala samo 17 godina, provela je par mjeseci u prenapučenom zatvoru u Cancunu

Jennifer Young (33) bivša je engleska manekenka koja je sada suočava s 20 godina zatvora, i to u zloglasnom meksičkom zatvoru. Daily Mail piše kako se sa zatvorom suočava zbog sumnje u trgovinu drogom.

Bivša manekenka uhićena je dok je pokušavala prokrijumčariti ketamin vrijedan preko 290 tisuća eura u zračnu luku Cancun, nakon što je stigla iz Amsterdama u kolovozu prošle godine. Drogu je skrila u paketićima i bočicama u lažnom dnu kofera, a radilo se oko 13,080 kilograma droge. 

Par mjeseci provela je u prenapučenom zatvoru u Cancunu, a u veljači su je prebacili u zatvor u blizini Mexico Cityja. Svoju situaciju je skrivala od svoje obitelji više od šest mjeseci. Njezina majka mislila je samo da putuje. No, istinu je doznala kada joj kći jedinica nije uspjela telefonom čestitati rođendan.

- Znala sam da je Jenny u Meksiku, ali mislila sam da putuje. Tek sam saznala da je Jenny u zatvoru... Rođendan mi je u ožujku i gdje god u svijetu bila, Jenny me zove na taj dan. Ovog puta nije, pa sam se zabrinula - objasnila je njena majka, piše britanski medij. 

- Onda sam dobila poruku od njezine prijateljice. Pitala sam je gdje je. Nakon silnih poruka, konačno mi je rekla da je u zatvoru. Nisam mogla vjerovati - ispričala je njena majka. Upravo je njezina majka rekla medijima kako se Young suočava s kaznom od 20 godina.

Inače, Young je rođena u Njemačkoj, a provela je veći dio života radeći u inozemstvu kao model i turistički vodič. Svoj rodni grad Derby napustila je s 19 godina.

"Ja sam Jenny, rođena Berlinčanka, ali također pola-Engleskinja i tečno govorim oba jezika. U svoje 32 godine na ovoj planeti proputovala sam je uzduž i poprijeko. To je moja strast i volim to, ali uvijek sam privučena svojim omiljenim mjestom – Bangkokom", napisala je manekenka na svom blogu prošle godine. 

Dok je bila u zatvoru, Jenny je posjećivao britanski konzul u Meksiku, a očekuje se da će se ovaj tjedan sastati s odvjetnikom kako bi razgovarali o suđenju.

- Britanski konzulat ju je posjetio prošle srijede. Sada je dobro, ima ćeliju za sebe. Mnogo je bolje nego na drugim mjestima - objasnila je njena majka i rekla kako su zatvorenicima dopušteni posjeti članova obitelji. 

- Zvala me iz zatvora. Dobila je samo pet minuta i nije znala tko sluša poziv, tako da nije pričala o tome što se dogodilo. Rekla mi je da me voli - zaključila je majka.

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:29 22.04.2023.

I šta, sad bi je trebalo žalit?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije