Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV

Bivša missica nakon iznenadnog razvoda priznala: 'Novi dečko je ljubomoran'

Ivana Paris
Foto: Instagram
1/4
13.05.2020.
u 19:22

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris u siječnju je objavila svima kako je u novoj vezi nakon razvoda od bivšeg supruga Dine Bubičića.

Bivša missica Ivana Paris u siječnju je objavila kako joj cvjetaju ljubavne ruže i to nakon bračnog brodoloma poslije devet godina braka s dvije godine starijim Dinom Bubičićem. Oštro je tada negirala da su se pomirli i dala do znanja kako se radi o novoj osobi u njezinom životu.

Ivana Paris
1/5

Paris je sinoć na Instagramu otkrivala pratiteljima detalje iz svog života, a kako je prošlo dosta vremena od objave ljubavnog statusa, svi su našli zatečeni kada je missica krenula s odgovorima. Na pitanje jednog pratitelja bi li išla u šetnju s njim, spremno je odgovorila.

- A ne, ne bih smjela. Dečko mi je ljubomoran - napisala je Ivana prije nove lavine pitanja, među kojima je bilo i ono je li zaista u vezi, a odgovorila je na to kako je "emotivno zauzeta". Pritom je još dala do znanja da u pitanju nije slavna osoba, odnosno nogometaš, a onda je iznenadila priznanjem da želi još djece.

Inače, missica je u braku s Bubičićem dobila sinove Leonida i Noela.

- Otkako sam postala majka moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e - rekla je, a fanovi su pronašavši njezin profil na aplikaciji za upoznavanje partnera upitali traži li onda i dalje nekoga, na što je Ivana rekla da to nije njezin profil.

Ivana Paris
1/4

Podsjetimo, ljubav s Bubičićem planula je pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav ozakonili i brakom. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom. – Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine.

Razvod joj je teško pao, a snagu za dalje pronalazi u sinovima. No, čini se kako je vrlo brzo nakon razvoda pronašla novu ljubav. 

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
19:33 13.05.2020.

Zamisli, toliko uložiš u majmunsku gubicu, a onda moraš nosit masku 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije