Napao palicom

Bivša pjevačica ET-ja o obiteljskom nasilju: Lupala sam susjedima i vikala, pobit će nas, pobit će nas!

Foto: Screenshot/RTL
1/3
19.11.2016.
u 09:35

Svitlanović je sumnjao da je muškarac njezin ljubavnik. Tijekom napada Katarina je pobjegla iz stana dok je Svitlanović tukao njezina prijatelja

Bivša pjevačica ET-ja Katarina Rautek u razgovoru za RTL progovorila je o obiteljskom nasilju. Njezin nevjenčani suprug i otac djetata, Krešimir Svitlanović upao je u stan Katarinana prijatelja gdje ih je oboje pretukao palicom. 

- Lupala sam susjedima i vikala, pobit će nas, pobit će nas, on je došao po mene natrag u hodnik, uhvatio me za glavu, opet me udario šakom i vratio unutra u stan. Netko je pozvao policiju. Bog blagoslovio tu osobu koja je pozvala policiju - rekla je Katarina.

Svitlanović je sumnjao da je muškarac njezin ljubavnik. Tijekom napada Katarina je pobjegla iz stana dok je Svitlanović tukao njezina prijatelja.

Osim sumnje na prevaru, njezin partner navodno se žalio i na Katarinin porok - ovisnost o alkoholu. - Pijem alkohol kao i svatko drugi - rekla je, iako je prije desetak dana zbog pijanstva hospitalizirana u bolnici Vrapče.

- Ja sam se samo odjednom probudila na Sv. Duhu, a pošto sam imala preko 0,5 promila alkohola u krvi rekli su mi da idem u bolnicu Vrapče jer su takva pravila. Jer sam ja došla s djetetom u vrtić, a ja se toga ne sjećam. Nije mi jasno da sam od jednog deci votke izgubila pamćenje - tvrdi Katarina.

Nadodaje da je Svitlanović 8 mjeseci imao vezu s drugom ženom, a za obiteljsko nasilje ga je prijavljivala dva puta. 

>> Katarina Rautek: Moj se porod pretvorio u pravu dramu

Komentara 11

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:10 19.11.2016.

nitko normalan ne podrzava nasilje al citam ovaj clanak to jest ispovjed ove dame i nis mi nije jasno te alkohil te se ne sjeca pa bila kod prijatelja itd itd i sad budi pametan

RA
Rad
11:33 19.11.2016.

Sponzoruša koja je pala na fakina na šanku s punim novčanikom i dobrim autom sada shvaća zašto iskusne žene kažu da je premija štreber s velikim!

GU
gugo
11:07 19.11.2016.

Ima vezu i tajnog prijatelja sa kojim se nalazi u njegovom stanu???? Sama govori o onim sto zasluzuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije