Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA JE PETA NA EUROVIZIJI

Bivša predstavnica Srbije podržala Baby Lasagnu: Ponosna na dragog susjeda

Konstrakta ?e u svibnju predstavljati Srbiju na Eurosongu u Torinu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/11
07.05.2024.
u 17:19

Kada je stigla u Malmö Konstrakta je susrela i Tajči te je podijelila zajedničku pjesmu s pjevačicom koja je 1990. na Euroviziji, koja se održala u Zagrebu, osvojila sedmo mjesto s pjesmom "Hajde da ludujemo".

Glazbenica Ana Đurić, poznatija po umjetničkom imenu Konstrakta prije dvije je godine predstavljala svoju zemlju na Euroviziji i tada je završila na odličnom petom mjestu. Sada je otputovala u Švedsku gdje će pratiti ovogodišnje izdanje Eurovizije te je na Instagramu pratitelje zamolila da glasaju za ovogodišnju predstavnicu Srbije Teyu Doru, ali je uputila i molbu da glasaju i za našeg predstavnika Baby Lasagnu koji će večeras u prvoj polufinalnoj večeri nastupiti sedmi.

- Ponosna na dragog susjeda. Njegov broj je sedam - napisala je Konstrakta na Instagramu. Kada je stigla u Malmö susrela je i Tajči te je podijelila zajedničku pjesmu s pjevačicom koja je 1990. na Euroviziji, koja se održala u Zagrebu, osvojila sedmo mjesto s pjesmom "Hajde da ludujemo".

Foto: Instagram

- Osjeti se taj zajednički naboj kao i kad sam ja nastupila prije 34 godine. Sviđa mi se Markova pjesma, a pogotovo mi je drago vidjeti kako se on jednostavno nosi sa svim pritiscima ovog natjecanja - kazala nam je Tajči koja se u razgovoru prisjetila i svog nastupa, a najavila nam je i nove koncerte. Pitali smo je i što misli o šansama Baby Lasagne za pobjedu. - Zašto ako pobijedi ne bi Euroviziju doveli u Istru? Neka cijela Istra bude pozornica - rekla je Tajči. 

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić vodi na eurovizijskim kladionicama koje mu sada daju 34 posto šanse za pobjedu. Na jučerašnjoj probi je bio odličan i nakon tog nastupa porasle su mu šanse za pobjedu. – Ne razmišljam o tome što će biti sutra. Probe su odrađene i znam otprilike kako će to izgledati u polufinalu. Fokusiran sam samo na sebe i na svoj nastup – kazao nam je jučer Marko i otkrio kakve rituale ima prije nastupa.  – Molitva i nekad boksanje u prazno. Znam i poslušati rap muziku – kaže Marko i dodaje da mu je jedan od rituala prije spavanja gledanje serije "U uredu", koju gleda valjda deseti put.

VIDEO Tajči za Večernji otkrila gdje u Hrvatskoj želi da se održi Eurovizija i što misli o Baby Lasagni

 

Komentara 1

D1
Dinamo 1982
20:58 07.05.2024.

To je vijest dana, ne možemo bez Srbije i njenih simpatizera? Dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije