uz vicky i emmu

Bivša spajsica Mel B sa suprugom čeka svoje treće dijete

mel b
Pixsell
21.03.2011.
u 18:45

– Nisam još odlučila želim li znati djetetov spol. Prošlo je prvo tromjesečje, odnosno opasno razdoblje tako da sam sada na sigurnom teritoriju – kaže Mel

Baby boomu među bivšim spajsicama pridružila se i Mel B. Nakon što su Victoria Beckham i Emma Bunton objavile da da su trudne, to je učinila i njihova treća kolegica. Mel B će na ljeto roditi svoje treće dijete, a prvo sa suprugom Stephenom Belafonteom.

Pjevačica je na djetetu počela raditi oko Božića te se iznenadila kako je brzo ostala u drugom stanju.

– Kada jako želite dijete, to može ponekad ići u vašu korist i pomoći vam da brže zatrudnite – rekla je 35-godišnja pjevačica. Kada im je liječnik potvrdio da će dobiti bebu, Melanie i Stephen proslavili su čašom šampanjca.

– Nisam još odlučila želim li znati djetetov spol. Prošlo je prvo tromjesečje, odnosno opasno razdoblje tako da sam sada na sigurnom teritoriju – kaže spajsica koja iz prvog braka s plesačem Jimmyjem Gulzarom ima 12-godišnju kći Phoenix Chi te trogodišnju Angel iz kratke afere s Eddiejem Murphyjem. Belafonte iz prijašnje veze ima šestogodišnju kćer Giselle.

Par se vjenčao u lipnju prošle godine u Las Vegasu, a živi u Los Angelesu s djecom.

– Koja je tajna sretnog braka? Udala sam se za svoga najboljeg prijatelja. Poznajemo se već deset godina – rekla je jednom prilikom Mel.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije