Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život na vagi'

Bivši kandidati okupili se u Lividragi, fotke otkrile kako izgledaju godinu dana nakon showa

Foto: RTL
1/22
30.05.2023.
u 09:30

Tamo su se borili s kilogramima, a sada su se vratili nakon nešto manje od godinu dana. Družili su se tri dana, dok su se s njima zabavljali i treneri Edin Mehmedović i Maja Ćustić. U Livdragi su proveli tri dana, a jedna od organizatorica, Ivana Radoš Kruškić objavila je fotke na svom Instagramu.

Prošlog vikenda u Lividragi okupila se ekipa bivših kandidata showa 'Život na vagi'. Tamo su se borili s kilogramima, a sada su se vratili nakon nešto manje od godinu dana. Družili su se tri dana, dok su se s njima zabavljali i treneri Edin Mehmedović i Maja Ćustić. U Lividragi su proveli tri dana, a jedna od organizatorica, Ivana Radoš Kruškić objavila je fotke na svom Instagramu. 

- Povratak nakon skoro godinu dana....bio je to predivan vikend...i nadam se još puno godina druženja - napisala je Ivana uz fotografije vidno mršavijih bivših kandidata.

 

Ivana je objasnila kako je došlo do toga da se bivši kandidati ponovno okupe.  

- Htjeli smo obilježiti godinu dana od Lividrage. Dio nas se okupio, otprilike polovina, no jako smo zadovoljni što smo bili skupa. Lea je, primjerice, u Njemačkoj, Anja je trudna... No, sve smo zvali jer smo svi skupa u grupi na WhatssApu. Bilo je jako čudno vratiti se, nismo mogli iznajmiti kuću u Lividragi, ali smo iznajmili jednu u blizini. Bogu iza nogu, nema signala, totalna izolacija. Maja i Edo su stigli u subotu, bilo je baš zanimljivo - rekla je Ivana za RTL.hr 

VEZANI ČLANCI:

Otkrila je i što su tamo radili. 

- Nismo trenirali, ali smo šetali šumom. Roštiljali smo, pekli janje, jelo se i bilo je baš odlično. Drago mi je što sam ih vidjela. Najviše se viđam s Daliborom jer je on iz mog mjesta, a sa Žežom i Štefi otprilike svaka dva mjeseca - priznala je. 
Iako nije imala najgori rezultat, a gledatelji su je zapamtili po tužnim scenama iz showa, jer je njen izlazak jako pogodio Šteficu koja se rasplakala. Ivana je u show ušla sa 113 kg, a izašla s 90 kilograma, a kaže da je njen suprug oduševljen rezultatom. Njezina transformacija motivirala je i njezina supruga Tihomira, s kojim ima četvero djece, da se pokuša riješiti viška kilograma. 

Sada je otkrila kako održava težinu i kako se osjeća nakon showa.

- Najviše mi je drago što sam uspjela održavati tu težinu, a opet da mogu slobodno pojesti ono što mi se jede. Ne bojim se hrane i znam da ću se brzo vratiti zdravoj prehrani onda kada skrenem s pita. Vaga mi ne predstavlja problem, jedino trbuh, voljela bih da se to smanji - zaključila je. 

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije