Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri mjeseca traje

Bivši kandidati 'Života na vagi' osmislili su svoj program za mršavljenje, a ovo mu je cijena

Foto: Instagram screenshot
1/5
06.01.2021.
u 17:10

Nina Martina Korbar i Mario Mandić imaju svoj program vježbanja i prehrane za sve koji se prijave i žele s njima gubiti kilograme.

Nakon što su u "Životu na vagi" promijenili svoje životne navike i došli do fit linije, mnogi bivši natjecatelji svoja iskustva i znanje iz showa odlučili su prenijeti i drugima i veliki dio njih sada su i fitness treneri i pomažu drugima u mršavljenju. Bivši kandidati ovog RTL-ovog showa Nina Martina Korbar i Mario Mandić osmislili su program za mršavljenje u kojem su napravili plan treninga i prehrane za sve koji se prijave na ovaj njihov program. 

- Startamo 11.1. sa Boutique programom mršavljenja - jedinstveni program osmišljen za sve vas koji želite smršaviti kvalitetno i uz vodstvo ljudi koji vas razumiju i motiviraju. Znamo da u mnogim teretanama osjećati nelagodu, sram i nitko vam se ne posvećuje dovoljno, osjećate se sami. Kod nas je priča sasvim drugačija i zato postani naš član. Sve smo prošli i znamo kako ti pristupiti. Mi smo uspjeli i želimo da uspiješ i ti. Teretane su trenutno zatvorene, ali uskoro će se otvoriti, a onda ćemo se sa alternativnih metoda prebaciti na vježbanje uživo. Uloži u sebe, radi na sebi i napravi najveću promjenu u svom životu. Imamo još 5 slobodnih mjesta! Čekamo te! Cijena: 3000,00 kn - plativo u 3 rate - napisali su Nina Martina i Mario na društvenim mrežama. Njihov program traje tri mjeseca i uključuje četiri treninga tjedno i radi se u grupama od šest ljudi.

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:35 06.01.2021.

Samo cicice ostale, bravo za malu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije