Sve se promijenilo

Bivši reper u iskrenoj objavi: Sve je stalo, više ničeg nije bilo osim te dijagnoze i praznine

Marko Lasić Nered
Foto: Pixsell
1/5
04.04.2017.
u 08:55

Marko Lasić Nered na svom Facebooku objavio je post u kojem je otkrio kako mu je sistematski pregled spasio život jer su mu liječnici tijekom pregleda otkrili tumor na mjehuru i ovom objavom htio je sve upozoriti koliko je važno redovito odlaziti ne preglede

Odlazak na sistematski pregled bivšem reperu Marku Lasiću Neredu spasio je život jer su mu liječnici tijekom pregleda prije mjesec dana otkrili tumor na mjehuru. 

Cijelu situaciju Nered je detaljno opisao na svom Facebook profilu, želeći svojim primjerom potaknuti i druge da redovito odlaze na sistematske preglede. 

– Moj se život zaustavio. Sve je stalo, telefoni, mailovi, potrebe, želje, obveze... više ničeg nije bilo osim te dijagnoze i praznine. Nevjerica, kako je to moguće, kako ću to objasniti djeci, koje su mi šanse, s čim se to borim ako se borim, strah koliko mi je ostalo, kako ću to pobijediti, što je uzrok tome. Vjernik sam pa kažem sve u Božje ruke, i probdijem dugu mučnu noć gledajuću u krevetu klince i ženu. Molio sam i u sebi lomio stranice svog života kao krede, jednu po jednu – napisao je Nered u svom postu. 

Opisao je kroz što je prolazio prije, tijekom i nakon same operacije i kako se osjećao čekajući nalaze nakon operacije. Kada je dobio histološki nalaz, saznao je kako se radi o tumoru niskog malignog potencijala.

Sada kada je sve gotovo, znam točno što prolaze ljudi s ovakvom dijagnozom i zato se osjećam dužan napisati ovaj post. Ovaj post sam napisao da ne zaboravim koliko je malo potrebno za sreću. Post sam napisao da ne zaboravim da smo najveće blago jedni drugima. Ovo je iskustvo koje ne želim zaboraviti i praviti se kao da se nije dogodilo. Ovo je iskustvo koje me promijenilo, na bolje, a moje molitve od sada će barem jednom tjedno biti uz one koji se nađu na putu ove podmukle bolesti.  Bez obzira na ishod, sve će biti uredu – zaključio je glazbenik u svom postu na Facebooku.

>>Ljubiša Samardžić prvi put u javnosti nakon teške operacije

>>Zbog pogreške liječnika ostao bez bubrega: Evo kako je Klasnić reagirao na presudu

Komentara 2

ZA
zagabria1
09:44 04.04.2017.

Moj otac je imao tome dosta bio na sistematskom i sve je bilo u redu. Nakon pola godine umro je od tumora za kojeg su nam nakon operacije rekli da se razvijao godinama. Ako je sudbina, sudbina je

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
11:10 04.04.2017.

drš se Neki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije