80-ih je osvajala piste

Bivšu manekenka (57) napali trolovi zbog fotografije u bikiniju: ‘Ne postoji staro i ružno‘

Foto: instagram
1/7
18.05.2022.
u 23:30

- Sigurno te jako boli kad u tim godinama nastavljaš objavljivati fotografije u bikiniju. Uvijek sam mislio da je lijepim ljudima najteže ostarjeti i postati ružan. Pad je mnogo teži kada si lijep. Molim se da se pomiriš sa svojom smrtnošću - napisao joj je trol.

Bivši supermodel Paulina Porizkova (57) objavila je komentar koji joj je uputio internetski trol ispod njezine fotografije u bikiniju. Fotografiju je Paulina objavila na svojem Instagramu, a vidi se da je njezino tijelo utrenirano i mišićavo.

- Sigurno te jako boli kad u tim godinama nastavljaš objavljivati fotografije u bikiniju. Uvijek sam mislio da je lijepim ljudima najteže ostarjeti i postati ružan. Pad je mnogo teži kada si lijep. Molim se da se pomiriš sa svojom smrtnošću - napisao joj je trol. Porizkova  je poznata po zalaganju za rušenje dvostrukih standarda kada su u pitanju godine i starenje žena i borba protiv ageisma, a i ovoga je puta reagirala.

- Žena od 57 godina je prestara da bi pozirala u bikiniju bez obzira na to kako izgleda. Takve komentare dobijem svaki put kada objavim fotografiju svog tijela. Stariji muškarci su dostojanstveni, starije žene su ružne - napisala je i dodala da oni koji misle da je ljepota u "lijepom izgledu" ne razumiju ljepotu.

 - Ljepota može biti oštra. Može vas raniti i ostaviti ožiljak. Da biste opazili ljepotu, morate biti sposobni vidjeti. Zato vjerujem da s godinama postajemo ljepši. Zaslužili smo svoju ljepotu, razumijemo što je ona, vidimo bolje. Ne postoji ružno i staro. Samo kratkovidno i neuko – odgovorila je manekenka koja od 80-ih vlada modnim pistama. Rekla je i da ne objavljuje fotografiju i komentar trola zato što se osjeća loše ili treba suosjećanje svojih pratitelja.

- Ovo objavljujem jer je ovo sveprisutan stav koji treba nestati tako da možemo biti ponosni na svoje godine, kao što i zaslužujemo! – zaključila je.

Među njezinim pratiteljima njezine su riječi izazvale mnogo komentara i pohvala. „Izgledaš nevjerojatno, a tvoje riječi su mudre i pronicljive“, poručila joj je jedna pratiteljica dok je druga dodala da izgleda kao ona u tim godinama da bi u trgovinu išla u bikiniju.

Inače, bivša manekenka vježba pilates te se zdravo hrani što doprinosi njezinu fizičkom zdravlju i izgledu.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

 

Ključne riječi

Komentara 4

CH
Changi
00:18 19.05.2022.

Žena je lijepa, bila i ostala. Zašto bi se zbog nekog broja osjećala loše? A tko se ne zna nositi s neumitnošću, sam si je kriv.

BR
Brankko
02:06 19.05.2022.

Onaj koji gleda običnu ženu ima li toliko ili onoliko godina pa mu se obična žena od 57 godina eto ne dopada -- pa bila žena u bikiniju, gola ili u punoj odjeći -- neka taj pametnjaković ne gleda žene od 57 godina, ni žene uopće.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:29 19.05.2022.

Photoshop. Najlakse je primijetiti oko stopala gdje je razlicita ostrina tepiha i stopala. Gradjevina u pozadini je mutna jednako kao i pod na kojem model stoji pa se ne moze govoriti o mutnoci zbog udaljenosti. Danasnji foto aparati to uspjesno rijesavaju pa cak i ako se radi o puno vecoj udaljenosti. I uostalom zasto je netko tko smatra da je neprimjeteno u toj starosti objavlivati takve fotografije odmah "trol", kako vi pisete za troll

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije