Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša najskandaloznija miss

Bivšu Miss Hrvatske dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pojavila na jednom događanju

Zagreb: Poznati na izboru za Miss Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
29.11.2023.
u 09:06

Na izboru za Miss hrvatske 2023. bila je i bivša misica Ivana Petković Čevra, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti. Ivana je svojim dolaskom u dugoj ružičastoj haljini privukla pozornost fotografa te nasmijana pozirala.

U ponedjeljak u Zagrebu je održan izbor za Miss Hrvatske, a ove godine krunu je ponijela Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Na događaju je bila i bivša misica Ivana Petković Čevra, koja se dugo nije pojavljivala u javnosti. Ivana je svojim dolaskom u dugoj ružičastoj haljini privukla pozornost fotografa te nasmijana pozirala.

Inače, Ivana je na izboru za miss svijeta Hrvatsku predstavljala prije 25 godina. Te 1999. godine nije bilo izbora za Miss Hrvatske jer se znalo tko će biti predstavnica. Hrvatsku je 1999. godine predstavljala prva pratilja Miss Hrvatske 1998. godine.

Petković je završila u najvećem skandalu u povijesti izbora ljepote u Hrvatskoj. Najljepšom ženom Hrvatske 1998. godine proglašena je Lejla Šehović, danas Filipović, a nekoliko dana nakon izbora direkcija je objavila da Lejla ipak nije Miss.

VEZANI ČLANCI

Šehović je odmah sazvala konferenciju za novinare i kazala da je očito problem u tome što je ona muslimanske vjeroispovijesti te najavila tužbu protiv direkcije izbora. Nakon nekoliko dana medijskog skandala, odlučeno je da Lejla ipak ide na izbor.

Kako bi se iskupili za pogrešku, organizatori sljedeće godine nisu priredili izbor, već je titulu automatski ponijela Petković.  Ivana se danas bavi odnosima s javnošću te je udana za menadžera Ivana Čevru i ima dvoje djece.

Dodajmo da naša ovogodišnji predstavnica na izboru za Miss svijeta, Tomislava Dukić, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu.  Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata.

VIDEO Tomislava Dukić nova je Miss Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije