Seksi sportašica

Blanka Vlašić je sama, no seksi haljinom to je odlučila promijeniti

blanka3
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/3
18.12.2010.
u 13:33

Na dodjeli nagrade Sportskog imena Dalmacije Blanka Vlašić potvrdila je svoju nedavnu izjavu: "I ja sam opet na tržištu"

Ono što je Severina među estradnim zvijezdama, Blanka Vlašić je među sportašicama. Posjeduje tu posebnu dragost koja raste s godinama i pridonosi ljepoti koja se doduše poboljšava kirurškim korekcijama, ali ništa od toga ne bi bilo da je "unutrašnjeg svjetla" koje naslućujemo i koje čini dobro našem društvenom biću željnom ljepote i uspjeha koja će i nas potaknuti, ili će bar izazvati malu – ali slatku ugodu.

To se dogodilo i s imidžem Blanke Vlašić na dodjeli Sportskog imena Dalmacije 2010. godine u Splitu u petak navečer, gdje se Zlatna Blanka pojavila odjevena u izazovnu kratku crvenu haljinu asimetričnog dekoltea i s dizajnerskim zahvatom pri dnu haljine. Svoje je duge noge uvukla u vrtoglavo visoke crne čizme s visokom štiklom i vrhom koji se ne baš lijepo penje u zrak, ali koga briga... Dojam je odličan. Blanka je nedavno objavila da više nije u vezi s Nikolom Karabatićem i da nije samo on opet postao najpoželjniji neženja u sportu. Tu je i ona da iznova osvaja nekog tko će vidjeti svu tu ljepotu, koja se vidi i osjeća iznutra. Taj dakako mora biti jako visok, jer bi ga u suprotnim, s tako visokim petama Blankica lako mogla prekoračiti!

Ključne riječi

Komentara 21

PO
postar
16:27 18.12.2010.

Neka mi Bog oprosti, ali ima li iko pametan da joj kaze da se ne smije kad je slikaju...podsjeca me (i te kako) na Fernandela.....

KR
kruiser
15:52 18.12.2010.

ZA SVE VAS KOJI PIŠETE GLUPOSTI MOGU VAM REĆI DA JE BLANKA PRELIJEPA CURA,A MOGU TO REĆI JER SAM JE VIDIO U SVOJIM OČIMA, A OVE SLIKE KAJ GLEDATE NISU ONO ŠTO JE U STVARNOSTI!!

OJ
ojhaojha
15:23 18.12.2010.

Lijepsa je od karabatica koji ima facu kao sismis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije