'tata na dužnosti'

Blanka Vlašić nakon šuškanja o problemima u braku objavila novu fotografiju i pokazala kako se suprug priprema za sina

Foto: Instagram
1/11
27.10.2022.
u 06:30

Ruben je jučer snimio i na Instagramu podijelio kako sjedi na praznoj splitskoj plaži te uživa uz kavu. Pored objave označio je Blanku te kratko napisao: 'Dolazak kući'.

Suprug naše bivše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić (38), novinar Ruben Van Gucht (35) jučer se oglasio nakon šuškanja o problemima u braku, a sada je isto napravila i Blanka objavivši slatku fotografiju. Naime, pokazala je kako teku pripreme za dolazak njihovog sinčića, a budući tata slagao je dječji krevetić.

"Ruben je tata na dužnosti", napisala je preko fotografije.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Ruben je jučer snimio i na Instagramu podijelio kako sjedi na praznoj splitskoj plaži te uživa uz kavu. Pored objave označio je Blanku te kratko napisao: 'Dolazak kući'.

Podsjetimo, Rubena su u belgijskim medijima nedavno optužili za aferu s Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo. Naime, oboje su na društvenim mrežama podijelili fotografije s istim psom stoga su mnogi pomislili kako su bili zajedno.

Atletičarka je nakon pojave glasina komentirala za Gloriju: "Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana". 

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

VIDEO>>Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Berri
08:00 27.10.2022.

Ruben Van Gucht (35) je serijski varao bivšu suprugu. S Blankom je u otvorenom braku i Blanki to neće smetati što je garancija dugog i sretnog braka.

Avatar Anna
Anna
05:32 28.10.2022.

Ma sto je brige ja bi mu dala nogu u pakšu i neka ide odakle je dosa,ima pare i sada ima ono najveće bogatstvo a to je dite a njega bi oderala do koze da ostane samo u gačama i to iz principa i dala sirotinji i životinjama sto ce joj ko nije ni prva ni zadnja a i neuliva mi povjerenje vidi se na njemu da je gad i to jos nije nas covik uzas, UŽAS mislila sam da ce biti pametnija a ne pasti na takvog jadnika koji vidi samo pare njezine to je toliko ocito, ima i on ali ona je sigurnija i more ulagati u njegove ideje kao i u državu tuđu umisto da je stala na svome i na svome ulagala u svojoj državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije