Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Bojan izgubio živce, napušta BB kuću?

Big Brother
Foto: RTL
1/6
24.04.2018.
u 15:20

Bojan je u ispovjedaonici rekao Big Brotheru kako je korak bliže svojoj opciji i da ne želi više sudjelovati u showu.

Kako se bliži kraj reality showa Big Brother Bojan sve više gubi živce.

Prije nekoliko dana rasplakao se u ispovjedaonici, a i jučer prikazanoj  dnevnoj emisiji imao je jedan od ispada. Kako piše RTL sada je došao u ispovjedaonicu i rekao Big Brotheru kako je korak bliže svojoj opciji i da ne želi više sudjelovati u showu.

Big Brotheru je otkrio razloge zbog kojih želi napustiti show, a hoće li to zbilja i napraviti gledatelji će saznati večeras u dnevnoj emisiji koja se na  RTL-u prikazuje u 22.10 sati. 

Podsjetimo, Bojanov tim je u nedjelju zaslužio izravni odlazak u finale jer su pobijedili u tjednom zadatku u kojem su stanari putovali svijetom. Osim Bojana izravni finalisti postali su Orky, Lidija i Antonio. 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pajdo
18:10 24.04.2018.

JOJ ovo je od zivotne vaznosti

RI
rightside
10:18 25.04.2018.

taj je onda totalno glup,,ili se folira?? valjda zaboravio da sad, na kraju odustat, znaci izgubit pravo na lovu koja se dobiva za svaki tjedan proveden u show-u..)))) no on valjda kao "poznati milijunas" netreba tu lovu..))) samo neka ide,,no mogao bi sa sobom povest i onog nedoraslog antonija i njegovu prijateljicu ..bar bi do kraja bila u kuci normalna atmosfera,,nebi "tvrdi siledija " antonio pokazivao kako teku suze svaki sat vremena ako lucija malo "stegne uzde" tako da sva sreca da jos ovo nece trajat dugo,,)))

DA
darkofu
19:11 24.04.2018.

samo prije izlaska zašamaraj onu malu provokatoricu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije