sve je nasmijala

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer: Muž mi je rekao da izgledam kao Ivo Robić

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/14
30.07.2022.
u 08:00

Bojana je trenutno na odmoru na Pelješcu zbog čega nije bila u mogućnosti otići do svoga frizera, pa se sama primila frizerskog kista.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) na svojem je Instagram Storyju otkrila kako je sama bila svoj frizer. Naime, glumica se sama uhvatila bojanja kose, no to i nije bilo pretjerano uspješno što se nije ustručavala pokazati.

Bojana je trenutno na odmoru na Pelješcu zbog čega nije bila u mogućnosti otići do svoga frizera, pa se sama primila frizerskog kista. Svojim rezultatom nasmijala je prvenstveno svog supruga, glumca Enesa Vejzovića, koji joj se obratio kao 'gospođi Ivo Robić', a onda je rezultat svega pokazala i na Instagram Storyju.

- Sama sam pofarbala kosu... Enes Vejzović me pozdravio s: 'Dobar dan gđo. Ivo Robić'. - napisala je pored fotografije te dodala da je u tom bojanju boje bilo i po čelu. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Bojana često svoje pratitelje nasmije događajima iz svakodnevice o kojima se ne boji pričati na Instagramu gdje svi pokušavaju biti savršeni. Bojana objavljuje i fotografije na kojima pratitelje oduševljava svojom fantastičnom linijom. Nedavno je glumica pozirala nasmiješena na moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodijelni kupaći kostim i sunčane naočale. Glumica je uz fotku samo kratko napisala: 'Zagrljaj vala', a oduševljeni komentari i lajkovi pratitelja samo su se nizali.

VIDEO Jelena Rozga prvi put u životu koncert počinje u 4 ujutro: 'Treba i to jednom probati'

 

Komentara 3

BR
brzizestok
10:24 30.07.2022.

Karijera joj je odavno u silaznoj putanji, sad je potrebno svakodnevno je forsirat u medijima

OL
Oliva01
15:53 30.07.2022.

Ako iritantnu dernjavu nazivamo glumom tja, možda joj frizeraj bude bolje išao. Sretno.

FR
Freudenreichova
10:46 30.07.2022.

Bojana, kak si ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije