Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskošno uređen

Bojana Gregorić Vejzović pokazala unutrašnjost svog luksuznog stana: 'Moji ukućani me mrze'

Foto: instagram
1/12
04.10.2023.
u 08:30

Glumica Bojana Gregorić Vejzović prije dvije godine s obitelji je preselila u novi dom, a sada je svojim pratiteljima otkrila i kako izgleda unutrašnjost njezinog stana nedaleko od samog centra Zagreba

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) prije dvije godine sa svojom je obitelji preselila u novi dom, a sada je na društvenim mrežama objavila video iz svog raskošno uređenog stana koji se nalazi u nedaleko od samog centra Zagreba. Bojana je u Instagram priči objavila video na kojem usisava prostrani dnevni boravak, a tom prilikom našalila se na svoj račun. 

1/28

- Moji ukućani me mrze, ali eto... Kad će kiša i tmurno vrijeme, da se manje vidi prašina? Pitam za svoje ukućane i prijateljicu - govori Bojana u snimci koja pokazuje kako održava svoj dom čistim.

Foto: instagram

Svoje pratitelje glumica je prije dvije godine obavijestila da se seli u novi dom. Nakon 17 godina života u strogom centru Zagreba, Bojana i Enes Vejzović sa svojom djecom preselili su se svega četiri tramvajske stanice od stare adrese

- 17 godina, ako računamo život Enesa u momačkom dijelu ovog stana. Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti! No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu, i dovodi životinjsko carstvo.Razlog učestalog zvuka usisavača je isti - napisala je tada glumica u objavi. 

VEZANI ČLANCI: 

Kako je glumica ispričala, novi stan kvadraturom nije mnogo veći od prošlog, ali u novom stanu njezin sin Raul i kći Zoe imaju svatko svoju sobu i to im je bio prioritet u potrazi za novim domom. Kada su se uselili, napravili su neke preinake u stanu, a naručili su i novu kuhinju koja na koju su čekali tri mjeseca. Zbog svega je Bojana prvo vrijeme imala improviziranu kuhinju, a pratiteljima na Instagramu tada je otkrila i kako se snalazi u tim uvjetima te poručila je kako joj je ovo dobra škola jer je imala povjerenje u izvođača s kojim je tijekom godina već surađivala.

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, za nebo dobitak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije