Nove muke

Bojana Gregorić Vejzović u problemima zbog majstora: "E sad je dosta, preuzimam radove!"

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/6
10.09.2021.
u 20:50

Nakon preseljenja u stanu su odlučili napraviti preinake u novom domu, a naručili su i novu kuhinju koja im još nije stigla pa je prije nekoliko dana s pratiteljima na Instagramu podijelila svoju improviziranu kuhinju, a sada je otkrila "nove muke" s majstorima.  Od početka rujna malo se toga promijenilo, a jučer je pratitelje nasmijala novim objavama koje je podijelila na Instagram storyju.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović prije ljeta se s obitelji preselila u novi stan, a nakon 17 godina života u strogom centru grada preselili su se nekoliko tramvajskih stanica dalje gdje su pronašli stan koji će odgovarati njihovim potrebama. Iako stan kvadraturom nije mnogo veći od prošlog sada će njezin sin Raul i kći Zoe imati svoju sobu. 

Nakon preseljenja u stanu su odlučili napraviti preinake u novom domu, a naručili su i novu kuhinju koja im još nije stigla pa je prije nekoliko dana s pratiteljima na Instagramu podijelila svoju improviziranu kuhinju, a sada je otkrila "nove muke" s majstorima. 
Od početka rujna malo se toga promijenilo, a jučer je pratitelje nasmijala novim objavama koje je podijelila na Instagram storyju.

Foto: Instagarm

"Danas su majstori došli u 9 h i otišli u 12:30, nisu se vratili, imaju posla vele... Ali cijepila sam se protiv živčanog sloma... Hvala Mario Petreković. Ostajem odgovorna na svim frontama!" napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj ispija pivo, a potom je otkrila da stvari preuzima u svoje ruke. 

Foto: Instagram

"E sad je dosta, preuzimam radove!", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je pozirala s bušilicom, a nakon ove prozivke možda i majstori ubrzaju radove. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 3

TV
Tvrdjava
21:59 10.09.2021.

Bas bi ti pozajmio moj " najsarafcigarastiji sharafciger"..da to napravis kako treba..naravno ako vejzovicu nesmeta..

AV
avangero
21:20 10.09.2021.

Žešče preseravanje nekoga tko nije napravio ama baš ništa u životu, osrednja glumica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije