ovacije za 'otok ljubavi'

Bojana Gregorić zablistala poput prave filmske dive

otok ljubavi
Foto: Promo
1/13
17.08.2014.
u 13:08

Bojani su se na sarajevskoj premijeri filma u režiji Jasmile Žbanić pridružile i kolege iz filma - Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condescu, Leon Lučev te Branka Petrić Fehmiu

Bojana Gregorić bila je dio zvjezdane ekipe koja je jučer prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala gdje je prikazan film "Otok ljubavi" u kom nosi jednu od glavnih uloga.

Lijepa Bojana zablistala je poput prave filmske dive u dugoj večernjoj haljini koja je istaknula njen dekolte.

Bojani su se u promociji filma u režiji Jasmile Žbanić pridružile i kolege iz filma - Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condescu, Leon Lučev te Branka Petrić Fehmiu.

Kao posebna gošća glumačke ekipe bila je Zrinka Cvitešić, koja je dan ranije zablistala na crvenom tepihu.

Film "Otok ljubavi" svoju je premijeru imao na nedavno održanom Locarno Film Festivalu, gdje je Ariane Labed nagrađena za najbolju glavnu žensku ulogu.

Nakon završetka projekcije ekipa filma dočekana ovacijama i pljeskom koji je trajao još 10-ak minuta nakon prikazanog filma.

>>Seksi Bojana Gregorić završila snimanje filma 'Otok ljubavi' Jasmile Žbanić

>>Otvaranje počelo sevdalinkom, a Zrinka Cvitešić bila je glavna zvijezda

Foto: Promo

Komentara 4

RU
ruzarukavinamajstorovic
14:18 17.08.2014.

Bezvezni su, grdo bezvezni!

SA
sani2
23:23 17.08.2014.

Ma koja filmska diva. Koje gluposti vi pišete. Pa pogledaj samo one odvratne tragove od kostima. To prava filmska diva ne pokazuje.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:26 17.08.2014.

dobar naslov: "poput" prave dive. Jer doticna to nije, bas kao niti itko drugi iz ekipe filmskog eksperimenta, niti nitko iz Hrvatske ili tolikospominjane "regije"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije