Lana Jurčević

Boljelo me tako da nisam mogla stajati, samo sam padala

14.01.2016.
u 14:00

Pjevačica zbog ozljede noge odustaje od showa "Ja to mogu"

Samo nekoliko dana prije finala showa “Ja to mogu” Lana Jurčević zbog teške ozljede morala je odustati od natjecanja. Ozljeda zbog koje završila na Klinici za traumatologiju ustvari je nastala u tjednima prije ovog, ali kulminirala je kada se pjevačica pokušala popeti na trapez.

Kobni skok

– Počelo je s gimnastikom prošli tjedan, kad sam imala element preskakanja preko Tamare, tada me prvi put presjeklo, ali kako se emisija bližila, nisam imala vremena ni za doktora, kamoli za odmor. Nakupljala se bol stalno, do prekjučer kad se više nisam mogla popeti na trapez. Iako nas je mentor Vladimir znao doslovno dignuti na trapez, padala sam s njega. Otišla sam u fizioterapeutsku kliniku misleći da će me malo terapija strujom ili ultrazvukom spasiti ili mi barem olakšati, međutim poslali su me u Traumu na hitnu – tužna glasa kaže nam Lana i kaže da nije trapez kriv što se ovo dogodilo.

– Fizički su najteže bile svila, gimnastika i sad trapez. To je takav šok za tijelo, u nekoliko dana pokušati umjetno stvoriti snagu i kondiciju na kojoj ljudi rade godinama. Naravno da se nešto dogodi, pogotovo meni kojoj su volja i želja za nečim katkada jače od mogućnosti.

Pjevačica je mislila da će proći s nekom lakšom terapijom, no onda su joj liječnici rekli da je stanje zabrinjavajuće.

– Mislila sam da imam samo ozljedu mišića, dok nisam maloprije pročitala u nalazu da imam i ozljedu tetive kuka. Valjda od dekoncentracije prekjučer pola toga nisam ni pohvatala – smije se ljepotica ispred koje je sada mjesec dana mirovanja.

A je li joj žao što je nastupila i bi li se opet okušala u nečem ovakvom?

Svi na lijekovima

– Kad bih imala više vremena, bih, jer ovako sam paralelno putovala i održavala koncerte, dolazila kući pred jutro i već u 10 bila na probama. Samu sam sebe izložila velikom naporu i stresu za organizam, ali kad završi, znam da će mi biti žao i da će mi nedostajati moja ekipa iz emisije koja je bila najbolja ikad i koju sam strašno zavoljela – sjetna je pjevačica.

Dan prije nezgode Lana je i objavila fotografiju vježbe na trapezu, ispod koje je na engleskom napisala kako uvijek treba ići preko svojih limita i raditi stvari koje inače ne radimo jer su to uspomene koje traju cijelog života.

– Gotovo svi natjecatelji showa u zahtjevnijim su točkama išli do granica izdržljivosti pa su bile česte veće ili manje ozljede. Želja za uspješnim svladavanjem vještine nije ih zaustavljala pa je barem jedan par u emisiji svoj nastup odrađivao uz podršku lijekova za bolove – kazao je urednik showa Tomislav Štengl, koji žali što Lana neće nastupiti u finalu. Ona se pak nada da će barem moći doći u studio i dati podršku ostalim kandidatima. Njezin mentor za točku na trapezu Vladimir Ježić nastavio je vježbati s glumicom Anom Majhenić koja je trebala biti Lanina partnerica.

– Žao mi je što se to dogodilo, već prije početka vježbanja sa mnom žalila se na bolove. Nadam se da će biti dobro – poručio je njezin instruktor.

Zasigurno i gledatelji žale što Lana neće moći nastupiti jer još je jedino ona mogla ugroziti pobjedu Davora Bilmana, koji vodi prije posljednje emisije.

>> Nakon što je završila u bolnici stigla još jedna tužna vijest: Lana neće nastupiti u zadnjoj emisiji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije