Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bolničarke - premijera kanadske medicinske drame na AXN Adriji

Bolničarke
Foto: Promo
1/4
26.04.2024.
u 11:13

Kako izgleda život medicinskih braće i sestara koji počinju raditi u jednoj od najužurbanijih bolnica u Totrontu? Odgovore krije kanadska serija “Nurses”, a regionalna premijera prve sezone počinje s emitiranjem na AXN Adriji 1. svibnja u 21:00.

Serija prati živote petero mladih medicinskih sestara i braće koji zajedno rade na prvim linijama bolnice St. Mary u Torontu. Grace, Ashley, Keon, Naz i Wolf počinju raditi u jednoj od najtraženijih bolničkih ustanova u gradu, a od samog početka upleteni su u niz dramatičnih situacija.

Foto: Promo

Novaci se tek uče kako pristupiti radu u bolnici, kao i borbi za život i smrt, a već prvi radni dan donosi puno intenzivnih trenutaka i suočavanje s posljedicama terorističkog napada. Petorka kroz svoju svakodnevicu primjerice mora navigirati između asistiranja na transplantaciji pluća koja bi mogla spasiti život tinejdžera, liječenja opernog pjevača s opasnom infekcijom grla, ekstremno religioznog pacijenta koji ugrožava sebe i druge, kao i situacije trovanja alkoholom u središtu kojeg je kćerka njihovog kolege.

Foto: Promo

Dok zajedno spašavaju živote, brinu se o pacijentima i pomažu liječnicima, ovaj mladi tim medicinskih radnika ima još jedan važan zadatak. Pokušavaju shvatiti kako u svemu tome mogu pomoći jedni drugima. Sve je isprepleteno njihovim međusobnim vezama, medicinskim slučajevima visokog rizika i pogreškama koje čine poslovno i privatno.

Foto: Promo

Na čelu sjajne glumačke ekipe je Tiera Skovbye ("Riverdale", "Dirty John") koju gledamo kao Grace, kao i Natasha Calis (“SkyMed", "The Possession"), koja glumi sestru Ashley dok Sandy Sidhu glumi sestru Naz. Jordan Johnson-Hinds (“Flashpoint”, “The LA Complex”) predvodi mušku postavu kao Keon, a pridružuje mu se Donald MacLean Jr. kao Wolf. Kreator serije je Adam Pettle poznat po radu na hvaljenoj seriji “Saving Hope” kao i “Rookie Blue” te “Burden of Truth”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije