Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Boško i Iva Balaban dobili treće dijete – na svijet je stigla Tessa

'11.06.2011.,Zagreb - Luka i Vanja Modric vjencali su se u crkvi Gospe Lurdske.  Iva Balaban, Bosko Balaban Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
03.02.2012.
u 15:30

Sve je super prošlo, izjavila je odmah nakon porođaja Iva Balaban (33) za časopis Story. Sestrici se vesele devetogodišnja Tasha i četverogodišnji Ivan.

Nogometaš zbog obveza u Kuala Lumpuru nije bio sa suprugom na prirodnom porođaju u Zagrebu

– Sve je super prošlo – izjavila je odmah nakon porođaja Iva Balaban (33) za časopis Story. U Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagrebu došla je u petak oko osam ujutro, a rodila je malo prije 13 sati. Bivša manekenka djevojčicu je na svijet donijela prirodnim porođajem. Zvat će se Tessa. Prinovi u obitelji najviše se vesele devet godina starija sestra Tasha i četverogodišnji brat Ivan.

Suprug Boško Balaban (32) nije bio na porođaju jer je u Kuala Lumpuru, gdje nogometaš igra za tamošnji klub. Bivša kraljica Hrvatske u srpnju je na ultrazvučnom pregledu doznala spol. Oduševila se što će dobiti drugu kćer, no, kako kaže, najvažnije joj je da je dijete zdravo. Nogometaš i manekenka vjenčali su se 2002., a crkveno su se vjenčali šest godina poslije u crkvi sv. Franje na Opatovini. Tada su krstili i sina.

Ključne riječi

Komentara 6

KR
kroon
19:07 03.02.2012.

bosko srbendooooooooo

DO
doktorica
16:40 03.02.2012.

o tome pišite u Gloriji a ne u VL

KA
Karla
16:55 03.02.2012.

Da, takve vijesti ne spadaju u VL nego u \"informativni\" program RTL-a. Ipak, sve čestitke i dobre želje za roditelje i bebača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije