riječi utjehe

Brad Pitt tješio suicidalnog obožavatelja na projekciji filma

brad
Pixsell
02.12.2011.
u 11:18

– Slušaj, život je pun uspona i padova, to je opaki krug, ali moraš hrabro prolaziti kroz njega i nositi se sa svime. Možeš biti na dnu, ali opet ćeš ustati i krenuti dalje. Svaki neuspjeh može voditi uspjehu – rekao je glumac neznancu.

Brad Pit zatekao se u nezavidnoj situaciji na prikazivanju svog novog filma “Moneyball” u Los Angelesu. Nakon projekcije gledatelj u tridesetim godinama rekao je glumcu da je ranije toga dana razmišljao o samoubojstvu, ali da mu je film vratio nadu. Pitt se snašao i uputio muškarcu riječi utjehe.

– Slušaj, život je pun uspona i padova, to je opaki krug, ali moraš hrabro prolaziti kroz njega i nositi se sa svime. Možeš biti na dnu, ali opet ćeš ustati i krenuti dalje. Svaki neuspjeh može voditi uspjehu – rekao je glumac neznancu koji mu je otkrio da i on pokušava uspjeti u glumačkom svijetu.

– Brad se jako dobro snašao pred nekoliko stotina ljudi. Bio je to težak i dirljiv trenutak koji je sve šokirao. Kad je odlazio s projekcije, Brad je stao i porazgovarao s nesretnim muškarcem. Ohrabrio ga je – izjavio je svjedok za Us Magazine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije