prisjetila se

Brankica iz 'Ljubav je na selu' pokazala fotografiju staru 17 godina: 'Jeste i vi milovali tigrića?'

Foto: RTL
1/5
20.01.2024.
u 16:45

Brankica se u sezoni koja je završila borila za Miju, a u sezoni prije toga htjela je osvojiti ljubav Zvonka Šantalaba, zbog kojeg se i sukobljavala s drugom kandidatkinjom

Brankica Kobasić u prošloj, 16. sezoni showa 'Ljubav je na selu' na romantično putovanje otiška s Mijom Bošnjakon, a u sezoni prije borila se za ljubav Zvonka Šantalaba. Ona je aktivna i na društvenim mrežama pa je tako sada podijelila jednu staru fotografiju, snimljenu prije 17 godina.

- Jeste li i vi milovali tigrića od dva mjeseca kao ja prije 17 godina - pitala je pratitelje uz fotografiju na kojoj se nalazi pored tigra.

Foto: Facebook/Brankica Kobasić

Inače, Brankica je rekla kako joj je bilo jako lijepo na druženju s Mijom, iako nisu poslije završili u vezi, a kasnije je doznala i da je Mijo našao curu. Prisjetimo se, u sezoni prije toga, 15. sezoni, "zaratila" je sa Smiljom Livančić oko Zvonka. Međusobno su bile najveće suparnice i uvijek su se trudile pokazivati koliko im se Zvonko sviđa pa se tako najčešće vodila rasprava tko će od njih dvije pripremati ručak i pokazati sve svoje kulinarske vještine.U napetom finalu sezone Zvonko je ipak izabrao Smilju, koju je poveo na romantično putovanje u Osijek, no unatoč njezinu nastojanju da iz njega izvuče priznanje o kakvim iskrenim emocijama, između njih ipak nije zaiskrilo dovoljno da nastave svoju vezu i izvan showa.  

VEZANI ČLANCI

Brankica inače stiže iz Zagreba te radi kao njegovateljica. Ističe kako često kaže sve što joj je na pameti i to smatra svojom najvećom manom, ali ujedno je dobra, simpatična i voli pomagati drugima. Bila je u braku 25 godina, a nakon suprugove smrti imala je još jednu dužu vezu. Majka je trojice sinova. Bitno joj je da muškarac drži do sebe, da je uredan i ima sve zube. U slobodno vrijeme s prijateljima ide na kave ili organizira druženja, a obožava se družiti i sa svojom unučadi.

''Mislim da bih se mogla zaljubiti, a kada sam zaljubljena, dajem sve od sebe, privržena sam, iskrena, vjerna... Sve što jedan muškarac treba u ženi, mislim da sam to'', kaže za sebe Brankica.

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije