rođendan

"Briljanteen" danas postaje punoljetan i slavi 700. emisijom

'11.06.2010., Balon Bocarskog doma, Zagreb - Dreft Fashion Week Zagreb, 2. vecer. Shuz. Frano Domitrovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
01.06.2012.
u 09:00

Od prve epizode njezin zaštitni znak je troje mladih voditelja, a najdugovječniji, koji ga je vodio 11 godina, jest Frano Domitrović.

Emisija "Briljanteen" pokrenuta je prije 18 godina, a HTV danas emitira njezino rođendansko, 700. izdanje. Od prve epizode njezin zaštitni znak je troje mladih voditelja, a najdugovječniji, koji ga je vodio 11 godina, jest Frano Domitrović.

– Na audiciji u školi morao sam najaviti biciklističku utrku i odlično sam to izveo. A kada su me izabrali u uži krug voditelja, pred žirijem sam se skamenio. Srećom, nisu odustali od mene! – prisjetio se početka 2000. godine Frano. A 2004. dobio je kao suvoditeljice Idu Prester i Ivu Šulentić s kojima je u paru radio sve do lani.

– Nas troje smo mladoliki, ali dođu tridesete i vrijeme kada ni šarenom odjećom i smijehom ne možete prikriti zrelost. Fali mi sve to i, iako ne gledam TV, "Briljanteen" ponekad nostalgično škicnem da ostanem mlad! I jako sam zadovoljan našim nasljednicima I. Horvat, M. Modrić i A. Škarom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije