Ljubav je uzajamna

Britney Spears bi htjela nastupiti za britanski kraljevski par

britney (1)
Pixsell
04.09.2011.
u 12:05

Novinari su otkrili 29-godišnjoj zvijezdi da je princ kao tinejdžer imao njen poster na zidu u sobi, a ona ne krije kako bi rado pjevala za njega

Pjevačica Britney Spears koja 1. listopada stiže i u Lijepu našu, za listopadsko izdanje časopisa Glamur izjavila je kako bi rado pjevala za britanskog princa Williama i njegovu suprugu princezu Catherine. A ni William, vjerujemo, ne bi imao ništa protiv toga. Novinari su naime otkrili 29-godišnjoj zvijezdi da je princ kao tinejdžer imao njen poster na zidu u sobi, na što je Britney samo uzviknula:

- Urnebesno!!

Ključne riječi

Komentara 2

GU
gugutaorus
15:51 04.09.2011.

Bože Isuse

DA
danebi
07:04 05.09.2011.

Pjevala bi ona i Gadafiju da je jos na vlasti...bolje losa reklama nego nikakva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije