Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjičavi su

Britney Spears se pohvalila zaručničkim prstenom i opet zabrinula obožavatelje

Foto: Instagram
1/6
13.09.2021.
u 10:30

Vijest o zarukama para za CNN potvrdio je i glasnogovornik Sama Asgharija te je dodao kako je zaručnički prsten prema Samovoj ideji dizajnirao draguljar Roman Malayev.

Nakon četiri godine veze Britney Spears zaručila se s Samom Asgharijem, a video u kojem ponosno pokazuje svoj zaručnički prsten objavila je na Instagramu. - Sviđa li ti se? pita Sam svoju zaručnicu u videu dok ona u kameru pokazuje prsten i viče kako joj se sviđa. Vijest o zarukama para za CNN potvrdio je i glasnogovornik Sama Asgharija te je dodao kako je zaručnički prsten prema Samovoj ideji dizajnirao draguljar Roman Malayev.

U porukama ispod videa 38-godišnjoj Britney mnogi su čestitali na ovoj lijepoj vijesti, a neki njezini obožavatelji izrazili su zabrinutost. Naime, u strahu su kako će Sam izvući neku financijsku korist iz ove situacije i sumnjičavi su prema njegovim pravim i iskrenim namjerama. Sam je pročitao dio tih komentara i svima koji su zabrinuti za budućnost njegove zaručnice i svima koji brinu o njegovim dobrim namjerama, poručio je: - Hvala svima koji se brinu o predbračnom ugovoru. Naravno da ćemo ga potpisati. Moram zaštititi svoj džip i kolekciju cipela ako me ona jednog dana odluči ostaviti.

 

 

Godinama je Britney bila pod skrbništvom svog oca Jamieja Spearsa i kada je on nedavno predao zahtjev da se prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad kćeri obožavatelji su odahnuli i bili su sretni što je Britney konačno slobodna i što samostalno može donositi odluke i upravljati svojim financijama. Sada su u strahu da će Sam preuzeti ulogu koju je dosad imao njezin otac te da opet neće biti samostalna u svojim odlukama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije