SEMENTA RAJHARD

Broji sitno do poroda! Naša glumica pokazala trudnički trbuščić: 'Još malo'

Foto: Instagram
1/9
10.09.2024.
u 22:00

Sementa broji sitno do poroda, a to je dala naslutiti i statusom koji je dodala uz sliku na kojoj pozira u traper haljini. "Još malo. Još malo. Još malo. Još malo. Još………." napisala je uz objavu.

Glumica Sementa Rajhard, koja je glumila u serijama kao što su 'Stella' i 'Čista ljubav' na Instagramu je podijelila fotku na kojoj se vidi njen trudnički trbuščić. Sementa broji sitno do poroda, a to je dala naslutiti i statusom koji je dodala uz sliku na kojoj pozira u traper haljini. "Još malo. Još malo. Još malo. Još malo. Još………." napisala je uz objavu. Fotku su lajkale brojne poznate osobe, kao što su glumica Lana Gojak Bajt, voditeljica Nives Ivanišević, bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumica Ana Begić Tahiri i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

 

 

Sementa je u lipnju je otkrila da je trudna već četiri mjeseca, te da dječačić na svijet dolazi ove godine. S poduzetnikom Vanjom Brundulom već ima jedno dijete. ''Trudna sam. Čekamo našu prinovu, četiri mjeseca je prošlo. Kćerkica zna, jedva čeka, za sada... Naravno da će biti ljubomore, to je normalno, sve joj pokazujemo kako će to biti. Čeka nas uzbudljiva godina'', kazala je za Story te dodala: ''Dečko nam dolazi. Razmišljali smo o imenu, ali to ćemo još zadržati za sebe.''

VEZANI ČLANCI:

Sementa se udala prošle godine u lipnju za poduzetnika Vanju, svog dugogodišnjeg partnera.  Bračne zavjete izmijenili su u Gornjoj Stubici u dvorcu Oršić, lokaciji koja je zaista bajkovita. Na svadbi su među uzvanicima bile i mladenkine kolegice Vanda Winter, Martina Stjepanović Meter te Katarina Baban, a one su i podijelile prve fotke s vjenčanja na društvenim mrežama. Na vjenčanju je pjevala Vanna. Vanja i Sementa imaju kćer Stellu, a sudbonosno 'da' rekli su već 2019. kod matičara. Učinili su to u krugu obitelji, a javnost je tu lijepu vijest doznala tek godinu dana kasnije. 

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Inače, krajem 2020. godine Sementa je progovorila o financijskom krahu svoje obiteljske firme zbog pandemije koronavirusa. Ona, naime, radi u obiteljskom lunaparku za koji kaže kako prošle godine nije odradio ni jedan event. Mjesto na kojemu je odrasla i uz koje je vežu neke od najljepših uspomena u životu i koje je prehranjivalo njezinu obitelji, izgledalo je sablasno prazno.
Jednako su poražavajuće bile i poslovne knjige jer obitelj bilježi pad prihoda od čak 90 posto. Sementa je  bila očajna je jer je riječ o poslu od kojeg godinama živi cijela njezina obitelj, a radnike koji s njima rade također tretiraju kao da su članovi obitelji. Dakako, računi su im stizali na naplatu, a oni nisu znali odakle namaknuti sredstva za njihovo plaćanje. Svaki im je dan u to vrijeme bila posebna borba, nisu dobili nikakve poticaje ili financijsku pomoć jer, za njih nije postojala odgovarajuća mjera.Tuga zbog kraha obiteljskog posla pomutila je i sreću i uživanje u djevojčici Stelli koju je na svijet donijela u travnju te godine. Nadali su se, barem, da će im Advent značiti neki posao, ali kada je i to otkazano, shvatili su da im pomoći više nema. Srećom, situacija se sada popravila. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije