Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CineLady projekcija

Brojne poznate Hrvatice uživale na premijeri filma 'Joy'

Premijera filma 'Joy' u Hrvatskoj
Foto: Sara Dombre
1/23
14.01.2016.
u 13:10

Domaće zvijezde nisu propustile priliku da sudjeluju na premijeri hvaljenog hollywoodskog filma

Sinoć je u Gold Class kinu u CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera filma 'Joy' s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi koja je osvojila ovogodišnji Zlatni globus za najbolju glumicu te je najveći favorit na ovogodišnjim Oscarima. Filmom koji je dijelom inspiriran životom slavne poslovne žene Joy Mangano i koji prati kako mlada žena s mnoštvom problema uz brojne životne teškoće naposljetku postaje uspješna poslovna žena ostale su oduševljene brojne poznate Hrvatice koje su uspješne, svaka u svom području djelovanja.

Pa tako sinoćnju CineLady premijeru filma nisu propustile Ljerka i Lana Puljić, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Krstulović, Milana Vlaović, Iva Balaban, Daniela Trbović, Mirela Holy, Sanja Vejnović, Đurđica Vorkapić, Marijana Grbeša, Ljupka Gojić Mikić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin, Nela Kocsis, Ana Petričić Gojanović, Martina Čičko Karapetrić, Morana Saračević, Jelena Radan, Vedrana Čarapović, Marija Bišćan te mnogi drugi.

Posjetiteljice su i na cocktailu nakon filma razmjenjivale snažne dojmove o filmu, a Nivea ih je sve ugodno iznenadila poklonima. Film prati život samohrane majke od obične i teške svakodnevice do poslovnog uspjeha kroz četiri desetljeća i pokazuje kako upornost, ustrajnost i vizija mogu ljude iz običnog dovesti u neobično i do predivnog stvaranja, pobjede i ljubavi.

Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji. Nije to samo priča o Joy, već je to priča o obitelji, mašti, vjeri u sebe i bezobzirnosti uspjeha. Ovim filmom odano je priznanje svakoj ženi koja ima snove i nagon za samoostvarenjem, a Jennifer Lawrence koja je utjelovila glavni ženski lik dobila je priliku za ulogu kakvu dosad nije imala. Priliku da glumi ženu koja je sama stvorila svoje carstvo, ženi koja je od kućanice postala poslovni magnat i koja je četrdeset godina učila kako vjerovati u svoje ideje i ideale. U filmu se uz oskarovku Jennifer Lawrence pojavljuju i Bradley Cooper te oskarovac Robert De Niro.

Film Joy u distribuciji Blitza će vas inspirirati i oduševiti, a u svim CineStar kinima ga možete pogledati od danas u sklopu CineLady projekcije, a od 21. do 31. siječnja u sklopu 12. Oscar revije. Posebna pogodnost je za one koji kupe ulaznice za filmove iz Oscar revije Master Cardom ili Maestro karticama na blagajni CineStara, jer za jednu kupljenu, drugu ulaznicu dobivaju na dar. Sve informacije o filmu kao i on line prodaju ulaznica možete pogledati na: http://www.blitz-cinestar.hr/zagreb/joy/3501/20160112

>> Hrvatska premijera opere Mimi Frédérica Verrièresa

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:24 14.01.2016.

da se ne pise sto su danas jele, gledale, gdje su kupile kruh, a gdje isle na wc nebi bile poznate

DC
DC
14:18 14.01.2016.

'Razmjenjivale su snazne dojmove o filmu...' - neprocjenjivo vazna informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije