Nesvakidašnji intervju

Bruce Willis skinuo se za Antoniju Mandić i darovao joj košulju

surogati- bruce
pixell
04.10.2009.
u 15:43

Novinarka RTL televizije Antonija Mandić ući će u povijest kao prva Hrvatica koja je uspjela skinuti fatalnog Brucea Willisa. Naime, na prekjučerašnjoj premijeri filma "Surogat" održanoj u Parizu, novinarku je na intervjuu s glumcem dočekalo veliko iznenađenje.

Novinarka RTL televizije Antonija Mandić ući će u povijest kao prva Hrvatica koja je uspjela skinuti fatalnog Brucea Willisa. Naime, na prekjučerašnjoj premijeri filma "Surogat" održanoj u Parizu, novinarku je na intervjuu s glumcem dočekalo veliko iznenađenje...

– Bila sam zadnja u redu za intervju s Bruceom Willisom. Zasipan stalno istim pitanjima, glumac je na kraju dana bio smrtno ozbiljan. Kad se kamera ugasila, kako bih opustila atmosferu, rekla sam mu: 'Znate, vi zaista odlično izgledate. Toliko dobro da bi stalno trebali biti golog torza'. Na što se on, ni pet ni šest, skinuo, pružio mi svoju košulju i upitao: 'Valja li ovako?' – prepričava Antonija Mandić te nastavlja uz šalu:

– Gladajući u Willisove pločice, pomislila sam kako mi se jede sir ribanac. Ma, šalim se! Njegova mi je gesta bila jako simpatična, rekla sam mu da će košulja imati posebno mjesto u mome ormaru. No, ako zagusti, prodat ću je na internetu – kazala je kroz smijeh. Ovaj bliski susret, Antoniji nije bio prvi u karijeri. Na brojnim zadacima družila se i s drugim facama, poput Orlanda Blooma i Jeremyja Ironsa.

– Šteta što su u tim trenucima kamere isključene. Primjerice, bili smo na zabavi kada je jedan, mislim mostarski, glumac, u veselom raspoloženju, Blooma tjerao da pjeva "O šibenska pismo mila" – prepričava 28-godišnjakinja koja s hollywoodskim zvijezdama "pije kave". S jedne takve u današnji Exkluziv donijela je intervju sa 54-godišnjim Bruceom Willisom u kojem će razotkriti životne tajne jednog od najmoćnijih muških glumaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije