Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Bubi: U zadnji sam čas doznao da zamjenjujem Alena Nižetića

zvijezde (1)
Foto: HTV
1/3
30.01.2012.
u 08:00

– Nisam imao tremu jer poznajem pjesmu. Uz to, pjevam već dvadesetak godina. Za svaki slučaj, dok sam pjevao, ispred sebe sam imao tekst pjesme – opravdavao se Pavelić koji je 1990-ih bio frontmen grupe Vatrogasci.

– Iako je u subotnjoj emisiji morala nastupiti bez svog partnera, Tamara Loos nije paničarila. Dobro se snašla i lijepo otpjevala talijansku pjesmu “Marina, marina” – rekao je Vladimir Pavelić Bubi.

Povišena temperatura

Prateći vokal u emisiji “Zvijezde pjevaju” morao je zamijeniti Alena Nižetića. Splitski je pjevač, naime, prošlog tjedna dobio virozu. Njegov menadžer Branko Paić kaže da je Nižetića povišena temperaturu potpuno iscrpila te zbog toga nije mogao nastupiti.

Vladimir Pavelić kaže da se nije stigao pripremiti za nastup jer su mu u zadnji trenutak rekli da će uskočiti na pozornicu umjesto A. Nižetića.

Strogi sud žirija

– Nisam imao tremu jer poznajem pjesmu. Uz to, pjevam već dvadesetak godina. Za svaki slučaj, dok sam pjevao, ispred sebe sam imao tekst pjesme – opravdavao se Pavelić koji je 1990-ih bio frontmen grupe Vatrogasci.

– Mojim nastupom zadovoljna je i moja supruga, no nije me očekivala vidjeti na TV-u, na glavnoj pozornici – dodaje Bubi. Svim nedaćama unatoč, prateći vokal i radijska voditeljica osvojili su gledatelje jer su prema sudu žirija imali najmanji zbroj ocjena. Upravo su telefonski glasovi Tamaru spasili od ispadanja, a iz emisije prognali Milu Elegović i Ervina Baučića.

Urednik Kontakt-programa na HTV-u Mario Sedmak kaže da je Alen Nižetić već u četvrtak na probama osjetio da ga hvata viroza, ali je smatrao da će moći pjevati.

– Dosad nismo imali ovakvu situaciju, ali brzo smo se organizirali. Bubi je to odlično odradio. Neka samo Alen ozdravi i vjerojatno će pjevati već iduće subote – siguran je Sedmak. Osim Alena, razbolio se i Rajko Dujmić koji je jedva govorio. Jako kašlje te poput Alena ima povišenu temperaturu.

– Meni je lakše jer ne moram pjevati pa nisam želio i ja izostati – ističe Dujmić.

Komentara 1

NA
nasicanin
11:39 30.01.2012.

Pjevao je i u jednoj od postava Novih Fosila, mogli ste i to napisati. To je valjda bolja referenca od Vatrogasaca .... ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije