nedugo nakon vjenčanja

Buga Marija Šimić i njezin suprug očekuju prvo dijete, odabrali su i ime

Foto: Instagram
1/13
23.07.2024.
u 20:51

Ove lijepe vijesti dolaze samo nekoliko tjedana nakon što su supružnici razjenili zavjete u Starogradskoj vječnici na zagrebačkom Gornjem gradu.

Diplomirana solo pjevačica i glumica Buga Marija Šimić i violončelist Matej Milošev očekuju svoje prvo dijete. Par očekuje sinčića koji bi trebao stići ove jeseni. Lijepe vijesti dolaze samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja, za koje se ispostavlja da ga je požurila beba. Buga i Matej sada se spremaju za medeni mjesec koji će provesti na Maldivima, a buduća mama o prinovi je progovorila za domaće medije.

-  Odavno smo odabrali imena. Dogovor je bio da Matej bira ime za dečka, a ja za curicu. Pa kako čekamo dečka Matej je odabrao ime, ne želim ga još otkriti samo mogu reći da je kratko i neobično, a dobro se slaže i s prezimenom Milošev. Kako sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, maleni se već počeo naveliko ritati, i danju i noći i čini mi se da će biti prilično živahni momčić. Nadam se da će on, kao i ja dobro podnjeti dugi avionski let, jer nas odna čeka nagrada, boravak u tropskom raju. Ostajemo dva tjedna, smješteni smo u jednom predivnom resortu i baš se veselimo - otkrila je Buga za Gloriju obiteljske detalje i buduće planove. Naime, zaljubljeni golupčići na Maldive putuju već sutra. 

GALERIJA: Buga Marija Šimić i njezin suprug očekuju prvo dijete, odabrali su i ime

1/13

Novopečeni supružnici već su proveli kratak odmor u Hrvatskoj. Odmah nakon zagrebačkog vjenčanja zaputili su se u Ustrine, zabito selo na Cresu gdje Bugini roditelji, poznati glumački par Vitomira Lončar i Ivica Šimić, imaju kuću. Tamo su se Buga i Matej u bajkovitom okruženju odmorili od gužve oko vjenčanja koje može biti stresno za mladu trudnicu te uživali u bazenu, pogled na morsku pučinu i predivnom vrtu. 

Podsjetimo, Buga i Matej su nakon sedam mjeseci veze sklopili građanski brak u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, a ona se time pohvalila na društvenim mrežama. Par se upoznao kroz suradnju na predstavama u kazalištu 'Mala scena', gdje oboje igraju, a on i piše predstave za djecu.

VEZANI ČLANCI:

Zagrepčanka je ovim povodom na Instagramu objavila galeriju fotografija s vjenčanja, na kojima se u prekrasnoj vjenčanici i s buketom bijelih ruža pojavljuje u društvu roditelja i dijeli emotivne trenutke sa svojim suprugom. - Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije. Zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža - glasi dio stihova koje je Buga priložila u opisu objave.

Inače, vjenčanje je iznenadilo i Bugine roditelje koji su odgodili svoje poslove u Kini, gdje žive preko sedam godina, i doputovali u Zagreb kako bi prisustvovali ovom važnom događaju za cijelu obitelj, a posebno njihovu mezimicu. -  Što reći, izvan sebe smo od sreće. Sve se dogodilo nekako brzo i spontano i vjerojatno je tako najbolje. Ona više nije naša briga, od sada je gospođa i o njoj brine njezin suprug Matej - kazala je za Gloriju ponosna majka Vitomira Lončar o vjenčanju njezine kćerke za zagrebačkog violončelista. Mladencima je za poklon donijela crvenu svilenu posteljinu s ugraviranim zmajevima.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odjelu

 

Komentara 1

AK
Aka
00:32 24.07.2024.

Mali će se zvati Ić, pa će mu pasati uz prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije