privržena djevojčici

Bullock će se boriti za skrbništvo nad kćeri Jesseja Jamesa

sandra bullock
29.03.2010.
u 11:10

Unatoč vrlo mogućem razvodu, glumica je odlučuila kako neće odustati od skrbništva nad petogodišnjom Sunny, kćerkom Jesseja Jamesa, koju je odgajala od njenog rođenja.

Nakon što se nekoliko tjedana pokušavala oporaviti od gorke medijske afere zbog nevjernog supruga  u rodnom Texasu, glumica Sandra Bullock vratila se u Los Angeles odlučna da svojim problemima stane na kraj.

Osim što se potpuno iselila iz kuće koju je donedavno dijelila sa svojim uskoro bivšim suprugom i uselila u svoju staru vilu, Sandra je dala do znanja Jesseju kako neće odustati od skrbništva za 5-godišnju Sunny, djevojčicu koju je odgajala od njezina rođenja i čija je majka porno glumica Jannine Lindermulder. Naime, Sandra i Jesse prije nekoliko mjeseci dobili su skrbništvo nad djevojčicom zbog neodgovornog ponašanja njezine majke koja je donedavno bila u zatvoru zbog utaje poreza.

Sandra je za malenu Sunnny jako vezana i ne želi s njom izgubiti odnos samo zbog narušenog braka s Jessejem. Osim borbe za skrbništvo, šuška se kako je Bullock navodno trudna i u velikoj je nedoumici što učiniti sa svojim brakom. Ipak, sve su glasnija šaputanja kako je razvod neminovan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije