Životne lekcije

Cameron Diaz sama posprema kuću, riba toalet, kuha i pere rublje

cameron
Pixsell
04.10.2012.
u 15:27

– Mama mi je uvijek govorila da ništa nije besplatno. Njezin savjet uvažavala sam u svim aspektima života jer za sve što činimo moramo platiti određenu cijenu, bilo da je riječ o muškarcima, poslu, kupovini... – poručuje Cameron

Camerin Diaz oduvijek je bila samostalna i neukrotiva, tvrde roditelji 40-godišnje glumice. Od njezina ranog djetinjstva, kazali su za Esquire magazin, usadili su joj disciplinu koja ju je poslije vodila kroz život. U intervju za isti magazin glumica je to potvrdila.

– Otkad sam bila malecka, sve sam radila samostalno – prala veš, kuhala, čistila sam i pospremala kuću, ribala toalet i skupljala pseći izmet – govori plavokosa Cameron.

Navike koje je stekla u roditeljskom domu pomogle su joj u karijeri.

– Mama mi je uvijek govorila da ništa nije besplatno. Njezin savjet uvažavala sam u svim aspektima života jer za sve što učinimo moramo platiti određenu cijenu, bilo da je riječ o muškarcima, poslu, kupovini... – poručuje Cameron.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kora
18:28 04.10.2012.

Ništa nije besplatno a ne možeš sve ni platiti.

Avatar maraaa
maraaa
18:38 04.10.2012.

ma nije baš tako.mjesečno joj spremačica dobro pospremi a onda ona dok se ne razbaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije