prave prijateljice

Cameron Diaz želi djecu zbog trudne Drew Barrymore

cameron diaz
reuters
29.05.2012.
u 14:30

Glumice su nerazdvojne već više od 20 godina i imaju veliki utjecaj jedna na drugu, a Drewin zaručnik, prije no što ju je zaprosio, za mišljenje je pitao Cameron

Cameron Diaz i Drew Barrymore najbolje su prijateljice od tinejdžerske dobi. Zato ne začuđuje što je Cameron znala da će se Drew udati prije nje. Naime, Will Kopelman, zaručnik Drew Barrymore, ideju o prošnji uoči prošlog Božića prvo je iznio Cameron, koja ga je oduševljeno ohrabrila i tako kumovala njihovoj skoroj svadbi.

– Prijateljstvo se temelji na povjerenju i brizi. Drew i ja to imamo – kazala je Cameron za magazin InStyle. Drew će uskoro roditi prvo dijete, a njena trudnoća utjecala je i na Cameron, koja je još nedavno govorila da nikada neće imati dijete, a sada kaže:

– Društvo vrši pritisak na ženu i tjera je da živi po pravilima. Iako ću uskoro navršiti 40., to ne znači da nikada neću imati djecu, samo ih nemam još. Tko zna što mi život nosi. Možda ću imati svoje dijete, možda završim kao žena koja posvaja djecu ili ću se udati za muškarca koji već ima djecu pa ću odgajati njih. Ali znam da se neću prilagođavati očekivanjima društva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije