život ga nije mazio

Čapo je u 'Životu na vagi' skinuo težinu odraslog čovjeka, a prije ulaska u show pobijedio je tešku bolest

Foto: RTL
1/12
20.11.2022.
u 10:27

Prije prvog vaganja u showu 'Život na vagi' Josip Čapo otkrio je i da se borio s leukemijom te da ju je pobijedio zahvaljujući alternativnoj medicini. Josip je odnio pobjedu u showu te osvojio 150.000 kuna. Kroz show je skinuo 78,3 kilograma.

Kandidat Josip Čapo (31) pobijedio je u šestoj sezoni showa 'Život na vagi' te odnio novčanu nagradu od 150.000 kuna. Josip je na prvo vaganje došao sa 172 kilograma, a na jučerašnjem, onom finalnom, imao je 93,7 kilograma. Tijekom svog sudjelovanja u showu skinuo je 78,3 kilograma, odnosno 45,5 posto tjelesne mase. Oduševljenja voditeljica Marijana Batinić u trenutku kada je vidjela njegov rezultat poručila mu je da je skinuo težinu odraslog čovjeka.

Kako je na početku rekao, Čapo se u emisiji prijavio zbog obitelji koja mu znači sve u životu. Prije vaganja otkrio je i da se borio s leukemijom te da ju je pobijedio zahvaljujući alternativnoj medicini. 

- Iako su mi doktori govorili da imam još jako malo vremena na ovom planetu, uspio sam se izliječiti alternativnom medicinom – rekao je Čapo te dodao. 

– Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus kemoterapije. Bio sam u bolnici 42 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije i nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući – ispričao je. Kada je došao kući, ocu je kazao da se ne želi vratiti u bolnicu.

- Rekli su da ću umrijeti za pet dana. Otac nije znao što će, samo je šutio - kazao je te objasnio kako se počeo debljati. Rekao je da je jeo kada se ne bi osjećao dobro ili kada bi mu netko rekao da je malo blijed. 

- Jeo sam strašno – rekao je Josip tada.
Inače, Čapo je zaposlen u tvrtki NEXE, a bavi se i vinogradarstvom i ima svoj OPG. Suprug je i otac troje djece.

Njegovo putovanje u showu započelo je u timu trenerice Maje, a ubrzo je postao i kapetan tima te Majina desna ruka. Koliko je motiviran pokazivao je tijekom cijelog showa, a bio je podrška i drugim kandidatima. Svoje dobre tjedne rezultate ostvarivao je prateći plan prehrane i treninge, no tijekom showa krenuo je i u duge šetnje. Jednom je prilikom tako prešao 30 kilometara, a to mu je uvelike pomoglo kod njegovog rezultata.

Otkrio je da može pobijediti negdje na sredini showa, kako je kazao u intervju za RTL.hr.  U tom intervjuu je kazao i da ima neke neostvarene želje te da će mu osvojeni iznos sigurno pomoći u njihovu ostvarenju. Rekao da je da bi volio otvoriti adrenalinski park te napraviti kušaonu za domaće proizvode koje radi na svom OPG-u. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije