Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve će biti dobro

Celine Dion dobila 15 kilograma, za dva mjeseca rodit će blizance

'(FILES) Canadian singer Celine Dion and husband Rene Angelil pose upon arrival at the Palais des Festivals in Cannes, southern France, 26 January 2008 to attend the 2008 NRJ Music Awards.  Dion is 14
'VALERY HACHE'
02.09.2010.
u 10:41

Celine Dion i njezini blizanci, koji se trebaju roditi u studenome, osjećaju se dobro, ustvrdio je njezin glasnogovornik reagirajući na napise da je pjevačica u teškom zdravstvenom stanju.

Celine Dion i njezino dvoje blizanaca, koji se trebaju roditi u studenome, osjećaju se dobro i zdravi su, ustvrdio je glasnogovornik 42-godišnje kanadske pjevačice. Reagirao je na napise u francuskim medijima koji su ustvrdili da Celine ima problema s trudnoćom te da je završila u bolnici zbog hitne intervencije.

Prema savjetima liječnika Celine je otkazala sve obveze i kod kuće će mirovati sljedeća dva mjeseca, do porođaja. Mirno iščekivanje sa suprugom Reneom Angelilom narušili su medijski napisi koji su uznemirili njihove bližnje i otad im kućni telefon ne prestaje zvoniti.

– Uzrujale su ih lažne medijske objave i zbog toga to ovim putem demantiramo. Njihov sin Rene-Charles prošli je tjedan krenuo u školu, Celine je dobila 15 kilograma i osjeća se dobro, a Rene i ona jako su uzbuđeni zbog dolaska djece – za People je rekao njihov glasnogovornik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije