mnogi večeras navijaju

Cetinski objavio fotku s Modrićem i otkrio što mu je Luka ispričao, javila se i Josipa Lisac: Gledam, analiziram

Zagreb: Tony Cetinski nastupao s grupom Emanuel na koncertu "Progledaj srcem"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
13.12.2022.
u 18:27

Tony je objavio fotografiju s kapetanom Lukom Modrićem te je uz objavu dodao i status u kojem je otkrio o čemu su tada razgovarali. Pjevačica Josipa Lisac brzo se javila u komentarima i napisala kako misli da su naši reprezentativci neopisivi.

Nogometna groznica trese Hrvatsku, svi su spremni večeras navijati za našu reprezentaciju za vrijeme okršaja s Argentinom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a jedan od navijača bit će i pjevač Tony Cetinski (53). Tony je objavio fotografiju s kapetanom Lukom Modrićem te je uz objavu dodao i status u kojem je otkrio o čemu su tada razgovarali. 

“Dragi @ lukamodric10 toga dana u Rovinju si mi rekao da nisi siguran da ćeš vise od dvije, tri godine još igrati nogomet ali eto kao sto sam ja skromno prognozirao i pogodio još igraš i to kako !!!!

Svim našim momcima na terenu i izvan njega kao i svim navijačima i cijeloj domovini želim lijep i učinkovit nogomet pa da opet igramo finale SP.

Sretno nam bilo."

 

U komentarima mu se javila i pjevačica Josipa Lisac. 

 "Divno, i ja se pridružujem čestitkama… Gledam, analiziram, veselim se….To je sjajan uspjeh.. Luka i ekipa su neopisivi…. Što je teže, to je izazovnije i bolje….

Toni prenesi im moju ljubav…..(jao senzacija)" napisala je. 

Foto: Instagram

Mnogi već neko vrijeme planiraju što će za novu godinu i gdje će ju provesti, a Tony je otkrio je da će najluđu noć u godini provesti u Rovinju, te će održati koncert na glavnom trgu. Tony je to otkrio na svojim društvenim mrežama, a podijelio je i da će uz njega nastupati Atomsko sklonište, ali i jedan gost iznenađenja koji će nastupiti točno u ponoć. 

"Rovinj - glavni trg. Čast mi je najaviti da ćemo Novu 2023. godinu zajedno dočekati u mom gradu Rovinju. Uz nas biti će tu i bend zbog kojeg sam u mladim danima preskakivao ograde kako bih gledao i slušao njihov koncert! Oni su Atomsko Sklonište! Dakle na sigurnom smo! Točno u ponoć je trenutak kada bi nam se kao gost iznenađenja na pozornici trebala pridružiti jedna zvijezda Svjetskoga glasa, Intergalaktički gost iznenađenja je …..?????? Pogađate ????? INTERGALACTIC GUEST STAR IS?????? Ovaj odgovor dobit ćete 01.01.2023. u 00:01. Vidimo se u Rovinju na glavnom trgu dragi moji. Voli vas vaš Tony #samoljubav" stoji uz objavu. 

VIDEO Grdović stigao u Dohu, vatrenima uputio posebnu poruku, a otkrio i što im priprema nakon utakmice

 

Komentara 3

T2
Tomo_20
18:42 13.12.2022.

Ma bas pravi se javio:))))

AN
Antte
12:57 21.12.2022.

Cetinski smiješan si.

BE
Berri
19:01 13.12.2022.

Svi se sada guraju uz Modrića! Mamić je bjegunac, pravomoćno osuđen na 6 godina i 6 ,mjeseci strogog zatvora, ovaj toni Cetinski je nepravomoćno oslobođen zatvora za izazivanje prometne nesreće, no još se čeka pravorijek Visokog kaznenog suda, a Grdović je višestruko osuđivani obiteljski nasilnik...svi se hvale fotkama s Lukom! Ima li Ivo Sanader neku fotku s Lukom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije