tiktokerica

Baku Lynn (74) prati 14 milijuna ljudi, a ona je pokazala kako peče kolač s hrvatskom zastavom i imitira Brunu Petkovića

Foto: TikTok screenshot
1/6
13.12.2022.
u 16:30

TikTokerica Lynn Davis proslavila se sa svojim kulinarskim vještinama, a sada je pripremila kolačić s hrvatskom zastavom.

TikTokerica Lynn Davis (74) postala je popularna na ovoj društvenoj mreži kada je počela pokazivati svoje kulinarske vještine.  Svojim kulinarskim videima prikupila je više od 14 milijuna pratitelja, a s početkom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru krenula je snimati kako priprema kolačiće s motivima zastava država koje sudjeluju na Prvenstvu. Posljednji video odnosio se na Hrvatsku.

Na početku videa Lynn je samostalno napravila hrvatski dres tako što je uzela crveni marker i nacrtala kockice i napisala broj 16 na čistoj bijeloj majici.

- Idemo - uzviknula je na početku videa, dok je u pozadini svirala pjesma Željka Bebeka 'Kupit ću nam sat'. Lynn je imala još jedno zanimljivo iznenađenje za svoje obožavatelje iz Hrvatske. U svojem dresu odlučila je odglumiti gol Brune Petkovića, s kojim je hrvatska izjednačila rezultat s Brazilom u posljednjoj utakmici. Tiktokerica se zatrčala prema golu, zabila ga, a potom skinula majicu, baš kao i Bruno.

@cookingwithlynja

Team Croatia Cookie 🍪🇭🇷

♬ original sound - Lynja

Na kraju videa pokazala je kako je dekorirala kolačić. Naime, Lynn je pokazala kako priprema tijesto, a nakon što se ispeklo ona je bojama naše zastave ukrasila površinu te dodala grb. Istaknula je kako joj je sredina kolačića ispala mao apstraktno, a zatim ga probala.

- Ukusno! – zaključila je na kraju videa koji je pogledalo više od milijun ljudi. Inače, Lynn je prije kolačića s našom zastavom napravila i onaj s zastavom Maroka, Engleske, Francuske i drugih zemalja.

VIDEO Tko je Vanja Modrić? Luka je suprugu upoznao dok je radila u Mamićevoj agenciji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije