Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak dan...

'Četiri godine bez nje': Shrvana Nives Ivanišević prisjetila se pokojne majke, podijelila emotivnu fotku

Foto: Instagram
1/16
02.07.2024.
u 19:50

Nives Ivanišević prisjetila se svoje pokojne majke Vesne koja je preminula prije četiri godine

Radijska voditeljica Nives Ivanišević s pratiteljima na društvenoj mreži podijelila je tužnu vijest. Naime, za nju je danas težak dan zato što su prošle točno četiri godine otkako je preminula njezina voljena majka Vesna. Tužnu je obljetnicu obilježila posebnom fotografijom majke. - Anđele naš... Četiri godine bez nje, uf... - poručila je kratko Nives Ivanišević, inače supruga teniskog umirovljenog asa Gorana Ivaniševića. 

Iako svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, Nives nikada ne propušta dati do znanja koliko joj je majka značila. - Ima jedna žena... koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka,nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata) - napisala je prije četiri godine te dodala: 

- Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama'. E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bi se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena, uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te - napisala je neutješna Nives. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/12

 

Podsjetimo, Nives i njezin suprug Goran Ivanišević ove će godine proslaviti sedmu godišnjicu braka. Poznati supružnici vjenčali su se u strogoj tajnosti 2017. godine, a mediji su za isto doznali tek nekoliko dana kasnije. Tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete. Sinčić Oliver na svijet je došao u rujnu 2018. godine te je u listopadu proslavio peti rođendan.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije