Član žirija Masterchefa

Chef Vuki oduševio fotografijama sa sinom Gabrielom: 'Danas sam imao priliku biti sretan'

Zagreb: Predstavljena je nova sezona MasterChefa
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
27.04.2023.
u 15:20

Inače, chef Stjepan na Instagramu često objavljuje fotografije malenog Gabriela, što izuzetno veseli njegove pratitelje, koji u komentarima svaki put s oduševljenjem pozdravljaju malenog pomoćnika.

Naš poznati chef i član žirija popularnog showa "Masterchef", Stjepan Vukadin - Vuki, oduševio je svoje pratitelje na društvenim mrežama s nizom prekrasnih fotografija sa sinom Gabrielom.

- Najbolji način da djeca budu dobra je da ih učinite sretnima – kazao je chef Vukadin na Instagramu. Naime, on je sa sinom i ostatkom djece koja pohađaju jedan vrtić u Trogiru, pripremao domaću tjesteninu. Vukadin je nosio svoju Masterchef pregaču, a maleni Gabrijel je imao papirnatu kulinarsku kapu i pregaču. Chef je pohvalio tete u vrtiću jer su upravo one zaslužne za izradu cijele kuhinje od kartona, kuharskih kapa i pregača za male kuhare, a cijelu kulinarsku situaciju potaknuo je upravo njegov sin.

- Gabriel ih je sve zainteresirao za kuhanje, kako svaki dan nosi svoje teće i tave u vrtić – objasnio je Vuki i nadodao da je presretan jer je imao priliku kuhati s kako kaže, najslađim kuharima. Za kraj se zahvalio tetama iz vrtića na pozivu i poslao poruku pratiteljima. - Svako dijete dolazi s porukom da Bog još nije odustao od čovjeka - poručio je.

Objava je ubrzo postala popularna, a komentari su se samo nizali : "Kakav tata, takav sin". "Bravo za tatu i malog chefa". "Predivno, s djecom je najljepše, tko zna, možda se upravo u jednom od njih krije budući chef, Gabriel je već sigurno". "Predivno", samo su neki od brojnih komentara oduševljenih pratitelja.

Inače, chef Stjepan na Instagramu često objavljuje fotografije malenog Gabriela, što izuzetno veseli njegove pratitelje, koji u komentarima svaki put s oduševljenjem pozdravljaju malenog pomoćnika. Ranije je odveo sina u svoj Il Ponte, restoran koji vodi u Trogiru, ali nisu išli na ručak, već u kuhinju. - Najslađi pomoćnik u kuhinji… Ma što pomoćnik, chef! – pohvalio se Vuki ispod objave iz kuhinje.

Podsjetimo, Stjepan se 2019. godine vjenčao s Katarinom s kojom ima sina Gabriela. Njihova ljubavna priča je povezana s kuhinjom, jer ga je upravo ta strast prema kuhanju dovela do Katarine koju je, igrom slučaja, upoznao dok su oboje radili u istom restoranu. Stjepan je tada bio šef kuhinje, a Katarina je radila u računovodstvu. No, život ga je zamalo odveo na
sasvim drugačiji put.

Kuhanje mu nije oduvijek bilo prvi izbor. Kao dječak je odlučio postati svećenik i s 14 godina je ušao u sjemenište. Međutim, nakon nekog vremena, ljubav prema kuhanju je ipak prevladala. Ubrzo je napustio sjemenište i upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku kako bi se educirao i usavršio svoje vještine u kuhinji.

Danas je jedan od najboljih kuhara u Hrvatskoj, poznat po svom kreativnom pristupu kulinarstvu i izvrsnim jelima koja priprema. Uz to, kao član žirija popularne emisije Masterchef, postao je prepoznatljivo lice hrvatske kulinarske scene.

VIDEO Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije