zaljubljena

Cheryl Cole već mjesecima taji romansu s reperom 50 Centom

cheryl cole
pixsell
13.12.2010.
u 13:14

Par se početkom godine upoznao u SAD-u, a posljednjih mjeseci stalno su u kontaktu. Poznati reper jedva čeka da se slatka Cheryl doseli u Los Angeles

Čini se da plesač Derek Hough nije taj koji je uspio utješiti britansku zvijezdu Cheryl Cole nakon razvoda od Ashleyja Colea, a to je pošlo za rukom američkom reperu 50 Centu.

Par se početkom godine upoznao u SAD-u, no zbog afere koja je izbila 50 Cent nije želio oblijetati Cheryl kojoj je naknadno, nakon što se oporavila od razvoda, brojnim porukama i pozivima dao do znanja da mu se jako sviđa. Reper jedva čeka da se Cole preseli u Ameriku gdje će, kažu izvori bliski glazbeniku, paziti na svoju Cheryl.

Posljednjih mjeseci vidjeli su se nekoliko puta i Cheryl je navodno sve zaljubljenija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije