SEKSEPILNA MANEKENKA

Chrissy Teigen i John Legend romantičnim videom dokazuju da su obični ljudi

Chrissy Teigen
Foto: Screenshot
1/3
14.02.2017.
u 15:30

Video su snimili za Love Magazine, a u njemu sekesepilna Chrissy pleše i otvara usne dok se u pozadini čuje hit njenog supruga "Ordinary World".

Supermodel Chrissy Teigen je sa suprugom, pop zvijezdom Johnom Legendom snimila prekrasni video povodom valentinoca, u kojem pokazuje kako se njih dvoje vole, te kako su i oni obični ljudi. Video su snimili za Love Magazine, a u njemu sekesepilna Chrissy pleše i otvara usne dok se u pozadini čuje hit njenog supruga "Ordinary World".

Prekrasna Chrissy je praktički glavna zvijeza ovog videa, u kojem je oskudno odjevena, dok je John zaljubljeno gleda i grli. Par je u braku četiri godine, a prije devet mjeseci umjetnom oplodnjom dobili su kćerkicu Lunu. Chrissy na Instagramu često objavljuje fotografije svoje obitelji, a nije se sramila pokazati ni strije koje je dobila nakon poroda, pokazujući još jednomd a je obična žena...

 

 

Grey day ballet

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

>>Poznata manekenka ovom je fotografijom pokazala kako se ne srami svog tijela

>>Chrissy Teigen bez donjeg rublja prošetala crvenim tepihom

Komentara 1

IL
ilijan
16:50 14.02.2017.

Ljudi kosturovi koje modna industrija iskorištava i manipulira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije