Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit i u formi

Poznata pjevačica godinama se borila s kilogramima, a sada izgleda ovako

Foto: Instagram
1/2
07.07.2017.
u 15:30

Christina Aguilera oduševila je obožavatelje zavodljivim editorijalom koji je objavila na svom Instagram profilu

Pjevačica Christina Aguilera poznata je po tome da voli snimati zanimljive i seksi editorijale, a jedan takav snimila je i povodom 
američkog Dana nezavisnosti.

Pjevačica poznata po svom hitu "Dirrty" na Instagramu je podijelila fotografije snimljene na bazenu a na kojima je u seksi kupaćem kostimu pokazala kako zanosnu liniju ima. Tridesetšestogodišnja pjevačica koristi svaku priliku kako bi se pokazala svoju fit liniju jer se godinama mučila s viškom kilograma i prije dvije godine uspjela se vratiti u formu redovitim treninzima i zdravom prehranom, ali i brojnim operacijama. 

Njene fotografije obožavatelji su nahvalili komplimentima, a u mnogima je pisalo da je jedna od najljepših žena na svijetu. 

 

 

 

🇺🇸

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

 

 

💦

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

 

 

Have fun and be safe everyone!!🎇🎆🇺🇸

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

 

Komentara 2

NA
narcis660
21:04 07.07.2017.

ma koga briga

CR
crodux
22:02 07.07.2017.

ja mislio Ivanka Boljkovac smršavila..;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije