Promocija

Novac ga voli: Cristiano Ronaldo gazda i na društvenim mrežama

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
1/8
05.07.2017.
u 18:15

Portugalska zvijezda je treća na svijetu po zaradi od promoviranja svojih fotografija na Instagramu, što ni ne čudi kada se zna da ga prati čak 104 milijuna pratitelja

Cristiano Ronaldo objavom jedne fotografije na Instagramu zaradi - 400 tisuća dolara! Podatke je objavila britanska tvrtka Hooper koja je specijalizirana za praćenje društvenih mreža.

Portugalska zvijezda je treća na svijetu po zaradi od promoviranja svojih fotografija na Instagramu, što ni ne čudi kada se zna da ga prati čak 104 milijuna pratitelja.

 

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ispred njega su samo Selena Gomez koja po jednoj objavi zaradi 550 tisuća dolara te Kim Kardashian čiji post košta 500 tisuća dolara.

Osim Ronalda, samo je još jedan sportaš u deset najplaćenijih, a to je LeBron James koji zauzima 10. mjesto sa 120 tisuća dolara po fotografiji.

 

 

Getting a bit to much exposure 😃

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Perfect Match Black And White chocolate 👌😝💥💥💥💥💥💥

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

New boots. Same goal. 🏆🔝🇵🇹 #Mercurial #Portugal #CR7 #Nike #Football #Soccer

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 7

DU
Deleted user
19:49 05.07.2017.

Pravi derpe

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
18:37 05.07.2017.

Blago njemu.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:19 05.07.2017.

ajme kako je ovo nakaradno... jadna djeca... kad odrastu pa shvate da su naručena, plaćena i isporučena .... kao bio koja druga roba ... jer tata nema morala ali ima love ko blata.... žalosno kamo ovaj svijet ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije