Nekad prosječan, danas savršen:

Možete li vjerovati da je ovo isti muškarac?

calvin harris
Foto: Pixsell
1/7
07.04.2015.
u 08:31

Američka country princeza pala je na njegove plave uvojke. No, nije Calvin uvijek bio baš toliko zgodan

Calvin Harris jedan je od najzgodnijih muškaraca koji trenutačno vladaju glazbenom industrijom. Ovaj 31-godišnji škotski DJ i producent zaveo je svijet svojim hitovima.

Ne zavodi samo publiku, već i brojne slavne dame, među kojima je posljednja na listi Taylor Swift. Američka country princeza pala je na njegove plave uvojke. No, nije Calvin uvijek bio baš toliko zgodan. Prije svjetske slave Calvin je izgledao sasvim prosječno. S crnom kosom i blijedim, ne baš čistim tenom Calvin je nekad bio prosječan dečko.

No, svjetski uspjeh donio mu je i pravi, holivudski makeover. Malo solarija zajamčilo mu je osunčaniji ten koji je savršeno istaknuo njegove plave oči i plavu kosicu. Napustio je neprirodnu crnu boju, a i zube si je malo sredio. Uz još nekoliko sitnih detalja, Calvin je postao pravi komad na kojeg padaju svi. Ne treba izostaviti ni odlazak u teretanu, jer je njegovo žgoljavo tijelo najednom postalo mišičavo, vrijedno čak i Armanijeve kampanje za donje rublje.

>>Taylor Swift ljubi slavnog DJ-a?

>>Calvin Harris uz golišavu manekenku zaboravlja Ritu Oru?

Komentara 5

DA
damirtankovic
14:23 08.04.2015.

Barica, pod hitno u Ghetaldus, hahahaha!

ML
mladovic
15:59 07.04.2015.

Da, i onda mi reci da novac nemože kupiti sreću..

DA
danho
11:20 07.04.2015.

Bio je bolji prije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije