Tko bi rekao

Clooneyju je Angelina dosadna, a ona ne voli njegov ukus za žene

Brad Pitt
20.01.2012.
u 14:40

Izvor je objavio da Angelina u početku nije htjela putovati sa Stacy, ali je na kraju ipak pristala kada je vidjela da nema drugog izbora

Iako su Brad Pitt i George Clooney već dugi niz godina dobri prijatelji, čini se da se njihove nježnije polovice baš i ne vole previše. Naime, prošlog su tjedna George Clooney i njegova djevojka Stacy Keibler putovali privatnim avionom s Angelinom Jolie i Bradom Pittom, ali let i nije bio previše ugodan. Izvor je objavio da Angelina u početku nije htjela putovati sa Stacy, ali je na kraju ipak pristala kada je vidjela da nema drugog izbora.

– Clooney i ne voli baš previše Angelinu jer je smatra dosadnom – rekao je izvor i dodao da Jolie smatra kako najpoznatiji holivudski neženja ima jako čudan ukus kada su žene u pitanju zbog čega se UNICEF-ova ambasadorica ni ne trudi ostvariti odnos s njegovim djevojkama. Ostalo je nejasno što o svemu misli Brad Pitt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije