Oporavak

Coce je izvan životne opasnosti, no teško podnosi liječenje

coce
Marko Lukunić/Pixsell
18.05.2013.
u 20:00

Pjevač je, objasnila nam je njegova supruga, zbog sredstava za ublažavanje bolova mamuran i liječnici ga pokušavaju održavati što više budnim. Budući je infekcija zahvatila veći dio tkiva, rana se često čisti i previja što Vinku teško pada.

Već tjedan dana pjevač Vinko Coce u KBC-u Split liječi se od teške infekcije. Stanje mu se polagano poboljšava i sada je izvan životne opasnosti.

- Vinkov brat Duje i ja posjećujemo ga u svaki dan u bolnici. Postepeno ide nabolje, ali situacija je ozbiljna - kaže njegova supruga Janja.

Pjevač je, objasnila nam je njegova supruga, zbog sredstava za ublažavanje bolova mamuran i liječnici ga pokušavaju održavati što više budnim.

Budući je infekcija zahvatila veći dio tkiva, rana se često čisti i previja što Vinku jako teško pada. Priključen je na aparate i prima antibiotsku terapiju. Iako postoje nagađanja da bi mu pomogla druga operacija ili postupak liječenja u barokomori, njegova supruga tvrdi da je za tako nešto još prerano. Problem predstavlja pjevačevo osjetljivo postoperativno stanje koje trenutno onemogućuje bilo kakve invazivne postupke. I dalje se nalazi se na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

- Kompletno osoblje bolnice daje sve od sebe, pomaže i danonoćno brine oko Vinka - zahvalna je liječnicima Janja Coce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije